Έκλεισε ιστορικό fanzine του Bruce Springsteen λόγω των τιμών στα εισιτήρια της περιοδείας του
Music

Έκλεισε ιστορικό fanzine του Bruce Springsteen λόγω των τιμών στα εισιτήρια της περιοδείας του

Κατεβάζει ρολά μετά από 43 χρόνια, ένα ιστορικό fanzine του Bruce Springsteen. Το Backstreets αποτελούσε κύρια πηγή ενημέρωσης για τους φανατικούς οπαδούς του «Αφεντικού» ειδικά στα χρόνια πριν την εξάπλωση του internet.

Η απόφαση για την παύση της κυκλοφορίας του, πάρθηκε με κύριο λόγο τη διαμαρτυρία για τις τιμές των εισιτηρίων της περιοδείας του Springsteen. Τα εισιτήρια έχουν μέσο όρο τιμής τα 250 δολάρια, ενώ φτάνουν μέχρι και τα 5.000 δολάρια.

«Αν διαβάσετε το editorial του Backstreets που δημοσιεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι στον απόηχο των πωλήσεων εισιτηρίων στις ΗΠΑ, έχετε μια αίσθηση του πού ήταν το μυαλό μας και η καρδιά μας: απογοητευμένοι, αποκαρδιωμένοι και, ναι, απογοητευμένοι. Δεν είναι ένα συναίσθημα στο οποίο είμαστε καθόλου συνηθισμένοι καθώς περιμένουμε μια νέα περιοδεία του Bruce Springsteen και της E Street Band.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το νέο εύρος τιμών των εισιτηρίων ήταν από μόνο του καθοριστικός παράγοντας στις προοπτικές μας καθώς πλησίαζε η περιοδεία του 2023 – σίγουρα όσον αφορά την εμπειρία που έχουν συνηθίσει οι σκληροπυρηνικοί θαυμαστές. Αυτές είναι συναυλίες που δύσκολα μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά και ένα μεγάλο μέρος του αναγνωστικού μας κοινού έχει χάσει το ενδιαφέρον για αυτό ως αποτέλεσμα» έγραψε ο αρχισυντάκτης το περιοδικού με αφορμή αυτή την απόφαση.

Η περιοδεία του Bruce Springsteen ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου στις Η.Π.Α. και θα περάσει και από την Ευρώπη.


Τι περιμένουμε από τις επόμενες ανακοινώσεις του Release Athens

Νέο τραγούδι κυκλοφόρησαν από το πουθενά οι Slipknot

Σαρώνει το τραγούδι που σημάδεψε το τρίτο επεισόδιο του Last of Us

Ο Ozzy ανακοίνωσε ότι σταματάει τις περιοδείες και ακύρωσε όλες τις συναυλίες του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ