Ειρωνεία και χειρονομίες στο κοινό από τους Royal Blood λόγω έλλειψης... ενθουσιασμού
Music

Ειρωνεία και χειρονομίες στο κοινό από τους Royal Blood λόγω έλλειψης… ενθουσιασμού

Τον γύρο του internet για όλους τους λάθος λόγους κάνει το όνομα των Royal Blood που την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν το νέο τους single και στις 28 του μήνα εμφανίστηκαν στο Camperdown Park.

Κατά τη διάρκεια του Big Weekend που διοργανώνει κάθε χρόνο το Radio One του BBC, ο frontman της δυάδας, Mike Kerr, ήταν ξενερωμένος με το κοινό, αφού θεώρησε ότι οι αντιδράσεις του δεν ήταν αρκετά ενθουσιώδεις και έκανε μία σειρά από ειρωνικά σχόλια.

«Μάλλον πρέπει να συστηθούμε, αφού κανένας δεν ξέρει ποιοι είμαστε. Είμαστε οι Royal Blood και αυτό που ακούτε είναι rock μουσική. Σε ποιον αρέσει η rock μουσική; Εννέα άτομα. Πολύ ωραία» είπε αρχικά ο Kerr και στη συνέχεια θεώρησε ότι το χειροκρότημα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ντράμερ δεν ήταν αρκετό.

«Βαράμε εμείς παλαμάκια γιατί το δικό σας ήταν άθλιο. Θα χειροκροτήσεις εσύ (σ.σ. απευθύνεται στον κάμεραμαν); Έχεις δουλειά. Θα χειροκροτήσεις; Ακόμα και αυτός χειροκροτάει. Τι λέει αυτό για εσάς».

Στο τέλος της εμφάνισης της μπάντας, ο Kerr άφησε κάτω την κιθάρα και φεύγοντας έκανε χειρονομίες στο κοινό με υψωμένα τα δύο μεσαία δάχτυλα. Δεν τη λες και ψύχραιμη την αντίδραση γενικά και σε καμία περίπτωση επαγγελματική.


Οι Iron Maiden έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το Alexander the Great!

Θρίαμβος για τους Sleep Token στα charts της Αγγλίας

Ξαφνικό «διαζύγιο» των Architects με τον κιθαρίστα τους

Ο Tobias Forge για όλες τις νέες διασκευές των Ghost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ