Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μελισσινός του Rock FM
Music

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μελισσινός του Rock FM

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών άφησε ο Γιώργος Μελισσινός, γνωστός από τη θητεία του στον Rock FM ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Η εκπομπή του στη μεσημεριανή ζώνη ήταν μάλιστα μία από τις υψηλότερες σε ακροαματικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μελισσινός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές για τα αίτια του θανάτου του.

«Ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά σε μια ταράτσα στην Ηλιούπολη, γύρω στα δεκατρία του μαζί με έναν συνομήλικο. Αργότερα, για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο» αναφέρει η σελίδα του στον σταθμό όπου έκανε εκπομπές εδώ και 15 χρόνια.  Επιπλέον, έγραφε σενάρια και κάποιες φορές σε περιοδικά και εφημερίδες. Υπήρξε διευθυντής σε γνωστά περιοδικά. Επίσης, ήταν η φωνή του «Big Brother» στα πρώτα χρόνια του.

Αυτό ήταν το μήνυμα του Rock FM:


Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things

Γκρέμισαν το σπίτι του Vinnie Paul στο Τέξας

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ