Διπλή καταιγιστική επιστροφή από τους Code Orange
Music

Διπλή καταιγιστική επιστροφή από τους Code Orange

Καιρός ήταν να ακούσουμε κάτι καινούργιο από τους Code Orange που ετοιμάζουν τη δισκογραφική επιστροφή τους τρία χρόνια μετά το φοβερό και τρομερό Underneath που είχαμε αναδείξει ως το αγαπημένο μας άλμπουμ για το 2020 εδώ στο Roxx.

Το συγκρότημα παρουσίασε όχι ένα αλλά δύο νέα τραγούδια που και τα δύο κινούνται σε πολύ heavy μονοπάτια αντίστοιχα του Forever και του I am King και δείχνουν ότι σε καμία περίπτωση δεν έχουν σκοπό να κάνουν πλήρη στροφή σε πιο εμπορικό ήχο. Προς το παρόν δεν έχουμε ανακοίνωση για νέο άλμπουμ, αλλά λογικά δεν θα αργήσουμε να μάθουμε τα πάντα.

«Είμαι τρομερά περήφανη και ενθουσιασμένη που παρουσιάζουμε στον κόσμο αυτά τα δύο νέα τραγούδια. Είναι μεγάλη ανακούφιση ειδικά όταν τα έχουμε έτοιμα εδώ και τόσο καιρό. Είναι και τα δύο από τη χαοτικά αγχωτική και έντονη πλευρά των Code Orange. Που αν μας γνωρίζετε πραγματικά, ξέρετε ότι είναι κομμάτι μας» δήλωσε για τα τραγούδια η Reba Myers.

Ακούστε τα στα βίντεο που ακολουθούν: 


Οι Iron Maiden έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το Alexander the Great!

Αυτή είναι η δεκάλεπτη κορύφωση από το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Θρίαμβος για τους Sleep Token στα charts της Αγγλίας

Ξαφνικό «διαζύγιο» των Architects με τον κιθαρίστα τους


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ