Διαφορετικές τιμές ανάλογα τη θέση η νέα πρόταση στους κινηματογράφους
Music

Διαφορετικές τιμές ανάλογα τη θέση η νέα πρόταση στους κινηματογράφους

Έναν νέο τρόπο κοστολόγησης των εισιτηρίων παρουσιάζει η μεγαλύτερη κινηματογραφική αλυσίδα της Αμερικής, τα AMC Theaters. Από την Παρασκευή και σε επιλεγμένους κινηματογράφους της Νέας Υόρκης και του Σικάγο, η τιμή για την είσοδο στην αίθουσα, δεν θα είναι ενιαία και θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές ζώνες τιμολόγησης.

H πρώτη είναι το Standard Sightline, που περιγράφεται ως “τα καθίσματα που είναι τα πιο συνηθισμένα στους κινηματογράφους και είναι διαθέσιμα για το παραδοσιακό κόστος ενός εισιτηρίου”.

Στη συνέχεια, υπάρχει το Value Sightline, το οποίο αναφέρεται ως “καθίσματα στις πρώτες σειρές του κινηματογράφου, καθώς και επιλεγμένες θέσεις, που θα είναι διαθέσιμες σε χαμηλότερη τιμή. Η τρίτη επιλογή είναι το Preferred Sightline, που είναι οι “θέσεις στη μέση του κινηματογράφου και διατίθενται σε premium τιμή σχέση με τις τυπικές θέσεις sightline”.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς, αυτή η τιμολόγηση θα εξαπλωθεί σε όλους τους κινηματογράφους της αλυσίδας που μόνο στην Αμερική διαθέτει σχεδόν 8.000 αίθουσες στην Αμερική και περίπου 2.500 αίθουσες στην Ευρώπη.

Οι υπεύθυνοι, αιτιολογούν αυτή την κίνηση συγκρίνοντας την κινηματογραφική εμπειρία με το θέατρο και τις συναυλίες, όπου φυσικά υπάρχουν διαφορετικές τιμές ανάλογα με τη θέση. Δεν θα είναι και καμία τρομερή πρόβλεψη να πούμε ότι αυτή η πρακτική δεν αποκλείεται να έρθει κάποια στιγμή και από τα μέρη μας.


Τι περιμένουμε από τις επόμενες ανακοινώσεις του Release Athens

Νέο τραγούδι κυκλοφόρησαν από το πουθενά οι Slipknot

Σαρώνει το τραγούδι που σημάδεψε το τρίτο επεισόδιο του Last of Us

Ο Ozzy ανακοίνωσε ότι σταματάει τις περιοδείες και ακύρωσε όλες τις συναυλίες του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ