Δάκρυσε ο Corey Taylor στη σκηνή μιλώντας για τις μπουνιές που έπαιξε με τον Sid Wilson
Music

Δάκρυσε ο Corey Taylor στη σκηνή μιλώντας για τις μπουνιές που έπαιξε με τον Sid Wilson

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Corey Taylor εμφανίστηκε στην Monster-Mania Con στην Pennsylvania και απάντησε σε ερωτήσεις οπαδών των Slipknot. Μία από αυτές ήταν για τον μεγαλύτερο καυγά που είχε με μέλος της μπάντας και ο Corey αποκάλυψε ότι πριν από έξι χρόνια είχε παίξει μπουνιές με τον Sid Wilson.

«Εγώ και ο Sid παίξαμε μπουνιές και είναι κάτι για το οποίο δεν είμαι περήφανος. Ήταν κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου. Ήμασταν σε τόσο παράλληλα άκρα – πολωμένα και παράλληλα άκρα – του σύμπαντος και ο μόνος λόγος ήταν ότι ήμασταν σε διαφορετικά σημεία στη ζωή μας. Αλλά για κάποιο λόγο είχαμε συνέχεια κόντρες. Και δεν ήταν καλό, σε σημείο που όταν έμπαινε στο δωμάτιο εγώ έφευγα, και αν έμπαινα εγώ κάπου, έφευγε αυτός. Αυτό ήταν πριν από περίπου έξι χρόνια. Είμαστε καλά τώρα, για να το ξέρουν όλοι. Αλλά η κορύφωση ήρθε στη Σουηδία. Ευτυχώς, το κρατήσαμε μακριά από τους οπαδούς.

Είχαμε ένα meet and greet. Και ένας θαυμαστής μου είχε δώσει ένα κόμικ που έψαχνα εδώ και πολύ καιρό. Έτσι το κρατούσα και το χάζευα, και ο Sid χωρίς να ξέρει τι ήταν, μάλλον νόμιζε ότι απλά αστειευόταν, αλλά ήρθε και μου το χτύπησε δυνατά από το χέρι. Σε οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο, θα ήταν απλά ένα αστείο. Αλλά βγήκαν στην επιφάνεια όλα αυτά που υπήρχαν τόσο καιρό και έγινε μεγάλο θέμα. Αρπαχτήκαμε και σε σημείο που η μπάντα έπρεπε να μας χωρίσει. Έλεγε ότι θα πήγαινε σπίτι και θα έφευγε από την περιοδεία. Δεν επρόκειτο να ζητήσω συγγνώμη. Ήταν κακή φάση» είπε ο Corey και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως τελικά τα βρήκαν μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση του. 

«Όταν έκανα χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, ο Sid ήταν ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο και απλώς είπε, ‘λυπάμαι πολύ’ και είπα ‘Εγώ Λυπάμαι πολύ. σ’ αγαπώ”. Μου είπε, “Είσαι καλά;” Και είπα, “Είμαι εντάξει. Είναι όλα καλά.” Και έτσι, τίποτα άλλο δεν είχε σημασία εκτός από εμένα και τον αδερφό μου» τόνισε σκουπίζοντας δάκρυα από τα μάτια του.

«Είμαι πραγματικά περήφανος και χαρούμενος που αυτός και εγώ μπορέσαμε να λύσουμε τα θέματα μας, γιατί είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο. Ο τρόπος που σκέφτεται, ο τρόπος που δημιουργεί, είναι ένα από τα μυστικά όπλα που έχουμε στους SLIPKNOT, επειδή το μουσικό του μυαλό είναι τόσο δημιουργικό. Και επιπλέον, μας ξεπερνάει κάθε φορά στις μάσκες και λέμε πως το σκέφτηκες αυτό;». 


Χοντρό κράξιμο από τη Sharon Osbourne στον Bruce Dickinson

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica με τραγούδια μόνο από το 1983-84

Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ