Ξαφνικά νούμερο 1 στην Αμερική τo Bring me to Life των Evanescence
Music

Ξαφνικά νούμερο 1 στην Αμερική τo Bring me to Life των Evanescence

O πράκτορας Μόλντερ κοίταξε την παλιά αφίσα στον τοίχο του γραφείου του, ήταν μια αφίσα με το εξώφυλλο του πρώτου άλμπουμ των Evanescence. Ήταν πολύ φθαρμένη πλέον, αφού είχαν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια από τότε. Κάτι δεν του πήγαινε καλά όμως. Είχε απορροφηθεί τόσο πολύ στις σκέψεις του, που δεν κατάλαβε την Σκάλι που είχε μπει στο γραφείο του.

«Wake me Up Inside» του φώναξε ξαφνικά και τον τρόμαξε τόσο πολύ που ο Μόλντερ έπεσε από την καρέκλα του.  Αυτό θα μπορούσε να είναι το ξεκίνημα ενός επεισοδίου των X-Files.

Γιατί μόνο τα X-Files μπορούν να εξηγήσουν τον λόγο που το Bring me to Life των Evanescence βρίσκεται ξαφνικά στο νούμερο ένα του itunes στην Αμερική. Δεν έχει γίνει viral -ας πούμε- στο tiktok, όπως συμβαίνει με διάφορα τραγούδια τελευταία, δεν είναι κάποια επέτειος, ούτε το ακούσαμε σε κάποια σειρά τύπου Stranger Things. Είναι ανεξήγητο. Το ίδιο απόγευμα ο Πράκτορας Μόλντερ κοίταζε ξανά την παλιά αφίσα των Evanescence στον τοίχο του. Η Σκάλι που έχει μπει στο γραφείο εδώ και ώρα του φώναξε: «Wake me up inside». Ο Μόλντερ έπεσε πάλι από την καρέκλα.

House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ