Τι άλλο περιμένουμε στο Loki μετά το σοκ του 4ου επεισοδίου
Music

Τι άλλο περιμένουμε στο Loki μετά το σοκ του 4ου επεισοδίου

Το 4ο επεισόδιο του Loki που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Disney Plus, θα μπορούσε να είναι το φινάλε της 2ης σεζόν. Ναι, θα ήταν πολύ νωρίς, αλλά τα όσα είδαμε να εξελίσσονται στις οθόνες μας τα περιμένουμε συνήθως όταν έρχεται το τέλος. Προσοχή ακολουθούν spoilers.

Οι προσπάθειες για να σταθεροποιηθεί το μηχάνημα που κράταγε όρθια τα timeline ήταν τελικά άκαρπες, ο Victor Timely κατέληξε… σπαγγέτι και ολόκληρη η TVA φαινομενικά καταστρέφεται στα τελευταία δευτερόλεπτα του επεισοδίου. Τι συμβαίνει όμως με τον Loki, τον Mobius και όλους όσοι παρακολουθούν εμβρόντητοι την καταστροφή; Έχουμε δύο επεισόδια μπροστά μας για να μάθουμε και ο παραγωγός της σειράς εξηγεί τους λόγους που οι εξελίξεις ήταν τόσο άμεσες και καταιγιστικές.

«Αυτό που μας αρέσει να κάνουμε πάντα σε όλα τα σενάρια και σε όλη μας την αφήγηση, είναι αυτό που πιστεύεις ότι θα συμβεί στο φινάλε ή προς το τέλος, να το φέρνουμε μπροστά. Τι γίνεται αν απλώς επιταχύνουμε όλη την αφήγηση;» είπε ο Kevin Wright στο επίσημο site της Marvel.

«Πρώτον, θα είναι σούπερ σοκαριστικό που συνέβη τόσο νωρίς. Και δεύτερον, επιτρέπει στους δημιουργούς να σκεφτούν αρκετά διαφορετικά. Τι γίνεται μετά από αυτό; Τι κάνουμε τώρα αν έχουμε δύο επεισόδια στη συνέχεια; Σε αναγκάζει να σκεφτείς πού πάμε τώρα και τι κάνουμε. Μας επιτρέπει να πάμε την πλοκή σε πραγματικά εκπληκτικά και απροσδόκητα μέρη».

Προφανώς και ο Kevin Wright δεν είπε τίποτα για το που θα πάει η ιστορία όμως κατέληξε τονίζοντας, ότι όσοι έμειναν ικανοποιημένοι από τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής στη σειρά θα ενθουσιαστούν με τα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν.

«Νομίζω ότι αυτή είναι η ομορφιά των επεισοδίων 5 και 6. Αν άρεσε στον κόσμο το τέταρτο επεισόδιο, ειλικρινά πιστεύω ότι τα επόμενα είναι ίσως τα δύο καλύτερα επεισόδια αυτής της σειράς. Είναι όμορφα και συγκινούν βαθιά. Και μπορούμε να πάμε εκεί μόνο λόγω αυτής της επιτάχυνσης της ιστορίας».

To 5ο επεισόδιο της 2ης σεζόν θα γίνει διαθέσιμο στο Disney Plus την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και το φινάλε θα ακολουθήσει μία εβδομάδα αργότερα.


Έφυγε από τη ζωή στα 54 του ο Matthew Perry

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Ο Mike Portnoy επέστρεψε στους Dream Theater

Η πρώτη ανακοίνωση του Hellfest δίνει μια γεύση για τις περιοδείες του καλοκαιριού


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ