Ακυρώθηκε η εμφάνιση των Saint Asonia στην Ελλάδα
Music

Ακυρώθηκε η εμφάνιση των Saint Asonia στην Ελλάδα

Οι Saint Asonia του Adam Gontier ανακοίνωσαν την ακύρωση της ευρωπαϊκής τους περιοδείας που θα τους έφερνε και από τη χώρα μας στις 22 Οκτωβρίου.  Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας με λεπτομέρειες για τα εισιτήρια.

Δυστυχώς, η προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβρίου συναυλία των Saint Asonia στο Fuzz Club ακυρώνεται! Μήνυμα από την μπάντα: “Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε την ευρωπαϊκή περιοδεία μας λόγω προβλημάτων στον προγραμματισμό. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε να παίξουμε για τους υπέροχους fans μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και περισσότερη μουσική από τους Saint Asonia!”

Για την επιστροφή των χρημάτων των αγορασμένων εισιτηρίων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email [email protected] 

Το ίδιο email χρησιμοποιείτε και για τυχόν ακυρώσεις εισιτηρίων/επιστροφές χρημάτων που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για την ακύρωση εισιτηρίων και επιστροφή χρημάτων αποστείλετε απαραιτήτως τον αριθμό της παραγγελίας και στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, τον αριθμό ΙΒΑΝ του λογαριασμού για την κατάθεση χρημάτων.

House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ