Ακούστε ακόμα ένα νέο τραγούδι των Queens of the Stone Age
Music

Ακούστε ακόμα ένα νέο τραγούδι των Queens of the Stone Age

Περίπου δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Queens of the Stone Age και το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα τραγούδι. Μετά λοιπόν το Emotion Sickness που αποτέλεσε την επιστροφή τους μετά από έξι χρόνια, σειρά παίρνει το Carnavoyeur που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο αμέσως μετά το tracklisting του In Times New Roman.

Αυτό είναι το δελτίο Τύπου που συνοδεύει το άλμπουμ: To “In Times New Roman…” είναι ωμό, μερικές φορές πολύ σκληρό και δεν συνιστάται για όσους δεν το λέει η καρδιά τους. Κι όμως, είναι ίσως το πιο όμορφο και σίγουρα το πιο απολαυστικό άλμπουμ της δισκογραφίας τους.

Οι πιο αιχμηροί στίχοι του Joshua Homme, ως τώρα, ενισχύονται από τον χαρακτηριστικό ήχο των QOTSA που όμως, εδώ διευρύνεται και γεμίζει με νέες και πρωτόγνωρες ανατροπές σχεδόν σε κάθε τραγούδι. Με το “In Times New Roman…” βλέπουμε ότι μερικές φορές χρειάζεται κανείς να κοιτάξει κάτω από τις πληγές και τις ουλές για να δει την ομορφιά, και μερικές φορές οι πληγές και οι ουλές είναι η ομορφιά.

Τα μέλη των QOTSA νιώθοντας κάπως έξω από τα νερά τους και αντιμετωπίζοντας δυσκολία να βρουν μουσική με την οποία μπορούσαν να συνδεθούν, έκαναν αυτό που συνηθίζουν να κάνουν: Στο “In Times New Roman…” είναι ο ήχος μιας μπάντας που δημιουργεί τη μουσική που θέλουν να ακούσουν τα μέλη της καταφέρνοντας παράλληλα να συγκεντρώσει το κοινό γύρω από το δικό της ηχητικό σύμπαν.

«Ο κόσμος θα τελειώσει σε έναν ή δύο μήνες», τραγουδά ο Homme, ρωτώντας: «Τι θέλετε να κάνετε με τον χρόνο που σας απομένει;» Οι Homme, Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman και Jon Theodore ίσως να μην μπορούν να μας σώσουν αλλά δημιουργούν ένα «περιβάλλον» απόδρασης. Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για όλους και δεν είναι κρυφό πως τα μέλη των QOTSA έχουν αντιμετωπίσει την απώλεια και την θλίψη, όπως και όλος ο κόσμος.

In Times New Roman tracklisting:

Obscenery
Paper Machete
Negative Space
Time & Place
Made to Parade
Carnavoyeur
What the Peephole Say
Sicily
Emotion Sickness
Straight Jacket Fitting


Οι Iron Maiden έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το Alexander the Great!

Αυτή είναι η δεκάλεπτη κορύφωση από το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Θρίαμβος για τους Sleep Token στα charts της Αγγλίας

Ξαφνικό «διαζύγιο» των Architects με τον κιθαρίστα τους


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ