Αυτό είναι το νέο βίντεο των Arctic Monkeys
Music

Αυτό είναι το νέο βίντεο των Arctic Monkeys

Οι Arctic Monkeys λίγο μετά την ανακοίνωση πως θα είναι headliners του φετινού Glastonbury Festival, κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip για το τραγούδι “Sculptures Of Anything Goes”, μέσα από το τελευταίο τους άλμπουμ “The Car”.

To video, με τον  Ben Chappell σκηνοθέτη και τον Matt Cronin στην επιμέλεια, γυρίστηκε κυρίως κατά την πρόσφατη περιοδεία τους στην Αυστραλία και τη Νότια Αμερική.

Αυτό το διάστημα το συγκρότημα βρίσκεται στην Ασία στα πλαίσια της περιοδείας του και θα επιστρέψει τον Μάιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία για τις ήδη sold out εμφανίσεις του, ενώ να ακολουθήσουν και άλλοι σταθμοί στην Ευρώπη.

Οι Artic Monkeys θα εμφανιστούν και στην Ελλάδα στα πλαίσια του Release Athens Festival, στις 18 & 19 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Η 19η είναι ήδη sold out ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα και για τις 18 Ιουλίου. Εισιτήριαhttps://www.releaseathens.gr/tickets/

ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO


Οι Ghost επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Athens Rocks

Έφυγε από τη ζωή το τελευταίο ορίτζιναλ μέλος των Lynyrd Skynrd

Οι Lord of the Lost πάνε Eurovision με τη Γερμανία

Ακούστε το τρίτο νέο single των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ