Αυτό είναι το νέο setlist των Slipknot!
Music

Αυτό είναι το νέο setlist των Slipknot!

Το βράδυ της Τετάρτης οι Slipknot επέστρεψαν στη σκηνή για την έναρξη της περιοδείας τους στις ΗΠΑ και φυσικά παρουσίασαν το ανανεωμένο setlist τους. Πάντως, οι δηλώσεις του Corey Taylor για τεράστιες εκπλήξεις δεν επιβεβαιώθηκαν, τουλάχιστον τώρα στο ξεκίνημα της περιοδείας.

Η μπάντα ξεκίνησε την εμφάνιση της στο Fargodome με το Disasterpiece, ενώ τα τραγούδια που είχε καιρό να παίξει και μπήκαν στο setlist, ήταν και τα δύο μέσα από το All Hope is Gone. Το Snuff που η τελευταία φορά που είχε ακουστεί ζωντανά ήταν το 2012 και συνολικά είχε παιχτεί μόλις 16 φορές και το Dead Memories για πρώτη φορά από το 2016.

Έτσι το All Hope is Gone είχε τα περισσότερα τραγούδια μαζί με το ντεμπούτο της μπάντας (4), ενώ το πιο πρόσφατο We Are Not Your Kind εκπροσωπήθηκε από τα Unsainted και Solway Firth. Vol. 3 και Iowa είχαν από τρία τραγούδια με το encore να αποτελείται κατά σειρά από τα People=Shit, (sic) και όπως πάντα το Surfacing.

Οι Slipknot αναμένεται να ανακοινώσουν σύντομα λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ, που αναμένεται λογικά μέχρι τον Ιούνιο. Αυτό σημαίνει ότι το setlist τους θα τροποποιηθεί ξανά έτσι θα είναι διαφορετικό όταν θα τους δούμε στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια στις 23 Ιουλίου στο Release Athens.

Αυτό ήταν το setlist των Slipknot:

Δείτε βίντεο από την εμφάνιση τους


Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τους Ghost στην εκπομπή του Jimmy Kimmel

Το Netflix δοκιμάζει έξτρα χρέωση για όσους μοιράζονται κωδικούς

Muse: Απίθανός τίτλος τραγουδιού που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: