Δείτε τους Ghost στην εκπομπή του Jimmy Kimmel
Music

Δείτε τους Ghost στην εκπομπή του Jimmy Kimmel

Οι Ghost εμφανίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και έπαιξαν το Call me Little Sunshine, κάτι που δείχνει για ακόμα μία φορά το πόσο έχει μεγαλώσει η μπάντα, αφού οι εμφανίσεις σε late night προγράμματα της αμερικάνικης τηλεόρασης είναι πάντα μεγάλη υπόθεση.

Η εμφάνιση τους όμως δεν ήταν ζωντανή, αλλά είχε μαγνητοσκοπηθεί στον ίδιο χώρο που τους είδαμε για το live streaming που έκαναν με την κυκλοφορία του άλμπουμ την προηγούμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να παίξουν στην εκπομπή στις αρχές Φεβρουαρίου, όμως λόγω θεμάτων που είχαν προκύψει με το ξεκίνημα της περιοδείας τους χρειάστηκε να το αναβάλλουν.

Το Impera των Ghost είναι έτοιμο να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση στα charts, αφού στην Αμερική θα είναι σίγουρα στην πρώτη τετράδα, ενώ στην Αγγλία ελπίζουν ακόμα και για το νούμερο ένα. Θα ξέρουμε τις τελικές θέσεις το βράδυ της Παρασκευής. To 2015 οι Ghost είχαν παίξει και στην εκπομπή του Stephen Colbert όταν είχε κυκλοφορήσει το Meliora.


Διαβάστε ακόμα:

Netflix: Δέκα σειρές και ταινίες που μας φέρνει ο Απρίλιος

Muse: Απίθανός τίτλος τραγουδιού που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ