Muse: Απίθανός τίτλος τραγουδιού που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί
Music

Muse: Απίθανός τίτλος τραγουδιού που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί

Το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα το νέο single των Muse που θα έχει τίτλο Compliance και μπορούμε να σας πούμε ότι δεν θα είναι τόσο heavy όσο το Won’t Stand Down, αλλά είναι υπερβολικά πιασάρικο. Μαζί με το τραγούδι είναι πολύ πιθανό να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ και σύμφωνα με οπαδό-ντετέκτιβ ίσως να ξέρουμε ήδη και το tracklisting.

Ψάχνοντας το κώδικα του επίσημου site τους, βρήκε ότι το άλμπουμ θα έχει τίτλο Compliance και θα περιλαμβάνει δέκα τραγούδια. Να τονίσουμε ότι είναι πιθανό αυτά να έχουν τοποθετηθεί εκεί για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των περίεργων μέχρι την επίσημη ανακοίνωση αλλά αν ισχύει ο τίτλος του τραγουδιού που ρίχνει την αυλαία του άλμπουμ είναι σίγουρα πρωτότυπος και περιγράφει απόλυτα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ανθρωπότητα.

Ο τίτλος είναι We Are F*cking F*cked  και ενώ παραμένουμε επιφυλακτικοί για το αν όντως ισχύει, μια περιέργεια για το τι τραγούδι μπορεί να είναι με τέτοιο τίτλο την έχουμε. Το απόγευμα της Πέμπτης θα ξέρουμε πάντως οριστικά τις λεπτομέρειες για το άλμπουμ. Θυμίζουμε ότι οι Muse θα επιστρέψουν στη χώρα μας μετά από έξι χρόνια στις 29 Ιουνίου στο πλαίσιο του Ejekt Festival.

Αυτό είναι το tracklisting των Muse που διέρρευσε:

1. Will of The People
2. Compliance
3. Liberation
4. Won’t Stand Down
5. Ghosts (How Can I Move On)
6. You Make Me Feel Like It’s Halloween
7. Kill or Be Killed
8. Verona
9. Euphoria
10. We Are Fucking Fucked

Και αυτό είναι το Won’t Stand Down που έχουμε ήδη ακούσει:


Διαβάστε ακόμα:

Netflix: Δέκα σειρές και ταινίες που μας φέρνει ο Απρίλιος

The Boys: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: