Αυθεντικοί βλάκες τα βάζουν με τους Pink Floyd για το ουράνιο τόξο στην επανέκδοση του Dark Side of the Moon
Music

Αυθεντικοί βλάκες τα βάζουν με τους Pink Floyd για το ουράνιο τόξο στην επανέκδοση του Dark Side of the Moon

Την προηγούμενη εβδομάδα οι Pink Floyd ανακοίνωσαν μία επετειακή έκδοση του εμβληματικού Dark Side of the Moon, με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την κυκλοφορία του. Οι σελίδες τους στα social media προσαρμόστηκαν ανάλογα, με ένα logo που βάζει το αριθμό 50 μέσα στην πυραμίδα ενώ τα χρώματα του ουράνιου τόξου μπήκαν μέσα στο «μηδέν».

Τα συγκεκριμένα χρώματα… ξύπνησαν τη βλακεία μέσα στο εγκέφαλο συγκεκριμενών συντηρητικών κύκλων, που τα έβαλαν με την μπάντα πιστεύοντας ότι με το συγκεκριμένο logo υιοθετούν μία woke ατζέντα όπως την χαρακτηρίζουν με άνοιγμα στην LGBTQ+ κοινότητα.

«Βγάλτε το ουράνιο τόξο, σας κάνει να φαίνεστε ηλίθιοι» έγραψε ένας με έναν άλλον να το πάει πιο μακριά: «Προσπαθείτε να γίνεται woke με το ουράνιο τόξο; Υπάρχει straight σημαία; Θέλω ίση εκπροσώπηση, μην με παρεξηγείτε, όλοι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με αυτό που είμαστε».

Βέβαια όλη αυτή η αργή καθυστέρησε ακριβώς πενήντα χρόνια, αφού το ουράνιο τόξο κοσμεί το εξώφυλλο του άλμπουμ από τη μέρα που κυκλοφόρησε, απλά εδώ ο designer προσπάθησε να ενσωματώσει όλα τα στοιχεία μέσα στο εορταστικό logo.

To επετειακό box, περιλαμβάνει μία re-mastered εκδοχή του άλμπουμ, blu-ray, dvd και ένα live από το 1974.

To Netflix ανακοίνωσε το τέλος του Cobra Kai

O Ville Valo αναλύει όλα τα τραγούδια της μεγάλης επιστροφής του

Γιατί ήταν τόσο μεγάλο το πρώτο επεισόδιο του Last of Us

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ