Στο νέο trailer για το δεύτερο Dune σκάει... μύτη ο Αυτοκράτορας
Movies

Στο νέο trailer για το δεύτερο Dune σκάει… μύτη ο Αυτοκράτορας

To νέο Dune που έρχεται στις 3 Νοεμβρίου θα συνεχίσει την ιστορία ακριβώς από το σημείο που ολοκληρώθηκε η πρώτη ταινία και το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα μας βάζει αμέσως στη δράση. Είναι όμως η μικρή σκηνή με τον Κρίστοφερ Γουόκεν στο ρόλο του Αυτοκράτορα στο τέλος, αυτή που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη: Το Dune: Part Two συνεχίζει την περιπέτεια του Paul Atreides (Timothée Chalamet), ο οποίος, μαζί με τη μητέρα του Lady Jessica (Rebecca Ferguson), βρίσκεται τώρα υπό την προστασία των ιθαγενών του Arrakis, των Fremen, με επικεφαλής τον Stilgar (Χαβιέ Μπαρδέμ). Εκεί, θα αρχίσει να εκπληρώνει τη μοίρα του έχοντας στο πλευρό του την Chani (Zendaya). Θα προσπαθήσει όχι μόνο να ανακτήσει τον Arrakis από τους Harkkonens, αλλά και τον γαλαξία από τον ίδιο τον Αυτοκράτορα.  Στη σκηνοθεσία είναι και πάλι  Ντενί Βιλνέβ.


Δεν κλείνει το Θέατρο Βράχων – Λύθηκε το θέμα

H σαρωτική εμφάνιση των Parkway Drive στο Release Athens έδειξε το μέλλον

Βρέθηκε ο νέος Superman για την DC που διαδέχεται τον Χένρι Κάβιλ

Οι Bad Omens ετοιμάζουν όχι μία, αλλά δύο νέες κυκλοφορίες


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: