Ο Slash σολάρει στο τραγούδι του Ken από την ταινία της Barbie
Movies

Ο Slash σολάρει στο τραγούδι του Ken από την ταινία της Barbie

Η ταινία της Barbie κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και χωρίς να την έχουμε δει φυσικά, είμαστε σίγουροι ότι πολύς κόσμος θα την έχει παρεξηγήσει περιμένοντας μία… τσιχλόφουσκα, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πολύ διαφορετικό.

Αυτές είναι οι μαντικές μας ικανότητες, αλλά πάμε σε αυτά που ξέρουμε. Ξέρουμε ότι ο Slash συμμετέχει στο soundtrack με ένα σόλο στο τραγούδι του Ken που ερμηνεύει ο Ράιν Γκόσλινγκ, ο ποίος πρωταγωνιστεί μαζί με την Margot Robbie. Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί και να πούμε ότι δουλειά στις κιθάρες στο soundtrack έχει κάνει και ο Wolfgang Van Halen.

Το Soundtrack έχει επιμεληθεί ο Mark Ronson που χαρακτήρισε τον Slash παιδικό του είδωλο.

«Ήμουν στην πρώτη γυμνασίου όταν βγήκε το Appetite For Destruction. Είναι ο παιδικός μου ήρωας. Είχα φωτογραφίες του Slash σε όλους τους τοίχους μου. Έτσι, όταν πλησιάζαμε να τελειώσει αυτό το τραγούδι, σκέφτηκα ότι δεν θα έβλαπτε να τον ρωτήσω, αν και το ενδεχόμενο να πει ‘ναι’ μου έμοιαζε πολύ μακρινό» δήλωσε ο Ronson και συνέχισε.

«Του έστειλα το τραγούδι και μου είπε, Αυτό είναι ένα καλό τραγούδι. Ήταν τόσο cool. Και ήταν καταπληκτικός. Παίζει το σόλο στο τέλος και τα ρυθμικά μέρη. Είναι υπέροχο».


Ο Χιού Τζάκμαν με την κλασική κίτρινη στολή του Wolverine

Πέθανε ο σχεδιαστής του θρυλικού Appetite for Destruction των Guns ‘N Roses

O Ozzy ακύρωσε ξανά την επιστροφή του στη σκηνή

Το πρώτο trailer για το «Napoleon» με τον Γιοακίν Φίνιξ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ