Όλη η αλήθεια για όσα συμβαίνουν στη DC αυτές τις ημέρες
Movies

Όλη η αλήθεια για όσα συμβαίνουν στη DC αυτές τις ημέρες

Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι ο James Gunn δεν θα αφήσει ασχολίαστα τα όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC και σας τα αναφέραμε αναλυτικά εδώ. Το νέο αφεντικό της DC που ανέλαβε πριν από ένα μήνα μαζί με τον Peter Safran, τοποθετήθηκε μέσω twitter και είπε ότι κάποια από τα όσα έχουν γραφτεί έχουν βάση και κάποια άλλα όχι.

Θυμίζουμε ότι το αναλυτικό δημοσίευμα του Hollywood Reporter έγραψε ανάμεσα σε άλλα, ότι δεν θα υπάρξει τρίτη ταινία της Wonder Woman και πως οι νέες ταινίες του Superman και του Black Adam είναι στον αέρα.

O James Gunn τονίζει, ότι θα κρατήσουν πράγματα που έχουν λειτουργήσει μέχρι σήμερα και πως αυτή την εποχή σχεδιάζεται η επόμενη δεκαετία ιστοριών.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Σχετικά με το δημοσίευμα στο Hollywood Reporter. Μερικά από αυτά είναι αληθινά, άλλα είναι αληθινά κατά το ήμισυ, μερικά από αυτά δεν είναι αληθινά και μερικά από αυτά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη αν είναι αλήθεια ή όχι. Αν και αυτός ο πρώτος μήνας στο DC ήταν καρποφόρος, η δημιουργία των επόμενων δέκα χρόνων ιστορίας απαιτεί χρόνο και είμαστε ακόμα στην αρχή.

Ο Peter και εγώ επιλέξαμε να διευθύνουμε τα DC Studios γνωρίζοντας ότι ερχόμασταν σε ένα περιβάλλον με ρωγμές, τόσο στις ιστορίες που λέγονται όσο και στο ίδιο το κοινό και θα υπήρχε μια αναπόφευκτη μεταβατική περίοδος, καθώς ξεκινούσαμε να λέμε μια ενιαία ιστορία σε ταινίες, τηλεόραση, animation και gaming.

Αλλά, τελικά, τα μειονεκτήματα αυτής της μεταβατικής περιόδου επισκιάστηκαν από τις δημιουργικές δυνατότητες και την ευκαιρία να βασιστεί κανείς σε ό,τι έχει λειτουργήσει στην DC μέχρι τώρα και να βοηθήσουμε να διορθωθεί αυτό που δεν έχει λειτουργήσει.

Γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να κάνουμε κάθε άτομο ευτυχισμένο σε κάθε βήμα της διαδρομής, αλλά μπορούμε να υποσχεθούμε πως ό,τι κάνουμε γίνεται για να υπηρετήσουμε την ιστορίας και τους χαρακτήρες της DC που ξέρουμε ότι αγαπάτε και εμείς έχουμε αγαπήσει σε ολόκληρη τη ζωή μας.

Όσο για περισσότερες απαντήσεις σχετικά με το μέλλον του DCU, θα πρέπει δυστυχώς να σας ζητήσω να περιμένετε. Δίνουμε σε αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες το χρόνο και την προσοχή που τους αξίζει και εμείς οι ίδιοι έχουμε ακόμα πολλές περισσότερες ερωτήσεις να κάνουμε και να απαντήσουμε.


Οι Pantera ξανά στη σκηνή – Δείτε βίντεο από την πρώτη εμφάνιση

Οι Helloween έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens!

Guardians of the Galaxy: Αυτό είναι το καταπληκτικό πρώτο trailer

Τι σημαίνει ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ