Πόλεμος στο παρασκήνιο της νέας εποχής της DC
Movies

Πόλεμος στο παρασκήνιο της νέας εποχής της DC

Όποιος ασχολείται λίγο παραπάνω με τα νέα του παρασκηνίου στο Hollywood, θα έχει διαπιστώσει, ότι τις τελευταίες ημέρες μαίνεται ένας «πόλεμος» αντικρουόμενων πληροφοριών για το μέλλον της DC. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ξέρουμε εδώ και μερικές εβδομάδες ότι τα ηνία του ευρύτερου σύμπαντος της DC, θα περάσουν στον James Gunn που μετακομίζει από τη Marvel και θα έχει στο πλευρό του, τον παραγωγό Peter Safran. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσουν το πλάνο τους για το μέλλον, στον CEO της Warner Bros Discovery, David Zaslav, που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία τόνισε ότι η μέγιστη αξιοποίηση των χαρακτήρων της DC, αποτελεί πρώτη προταιρεότητα για την εταιρεία.

Αυτό που προκύπτει από τα δημοσιεύματα σε μεγάλα site που ασχολούνται με θέματα του Hollywood, είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία μάχη ανθρώπων που θέλουν να διατηρηθεί η ραχοκοκαλιά των ηρώων των προηγούμενων χρόνων, με αυτούς που θέλουν να μπει μία τελεία και να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθούν τα δύο δημοσιεύματα μέσα σε ένα 24ωρο, από κολοσσούς, όπως το Variety και το Deadline. Το πρώτο έγραψε ότι το Black Adam αναμένεται να χάσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, λόγω χαμηλών εισπράξεων στα ταμεία, με το Deadline να απαντά λίγες ώρες αργότερα, γράφοντας ότι η ταινία όχι μόνο δεν θα χάσει, αλλά θα βγάλει και λεφτά.

Σειρά πήρε το Hollywood Reporter το βράδυ της Τετάρτης που μετέφερε δικές του πληροφορίες για την κατεύθυνση της DC.

Σύμφωνα με άνθρωπο πολύ κοντά στις εξελίξεις, όταν η Πάτι Τζένκινς έκανε την πρόταση της για την τρίτη ταινία της «Wonder Woman», ενημερώθηκε από την ηγεσία του στούντιο ότι δεν ανήκει στα σχέδια των Gunn και Safran για το DC Universe και το στούντιο δεν θα προχωρήσει στην υλοποίηση της ταινίας.

Τη Δευτέρα που μας πέρασε όμως, η πρωταγωνίστρια, Gal Gadot έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν «τόσο ευγνώμων για την ευκαιρία να υποδυθεί έναν τόσο απίστευτο, εμβληματικό χαρακτήρα» και ότι ανυπομονεί να μοιραστεί το επόμενο κεφάλαιο της με το κοινό.

Το ίδιο δημοσίευμα λέει ότι και τα πλάνα μία νέα ταινία του Superman έχουν παγώσει, παρά το γεγονός ότι ο Χένρι Κάβιλ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι επιστρέφει στο ρόλο, μετά τη μικρή συμμετοχή του στη σκηνή μετά τους τίτλους τέλους του Black Adam.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξεκάθαρες απαντήσεις δεν θα πάρουμε πριν γίνει η συνάντηση κορυφής στη DC και εγκριθούν τα πλάνα των James Gunn και Peter Safran που προφανώς και θα έχουν στήριξη στο έργο τους, τουλάχιστον μέχρι να φανούν τα πρώτα αποτελέσματα.


Οι Pantera ξανά στη σκηνή – Δείτε βίντεο από την πρώτη εμφάνιση

Οι Helloween έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens!

Guardians of the Galaxy: Αυτό είναι το καταπληκτικό πρώτο trailer

Τι σημαίνει ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: