To Multiverse of Madness ανέβηκε στο Disney Plus!
Movies

To Multiverse of Madness ανέβηκε στο Disney Plus!

Το Disney Plus είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα και τα πλεονεκτήματα έχουν ήδη ξεκινήσει, αφού το Multiverse of Madness ανέβηκε στην πλατφόρμα το πρωί της Τετάρτης.

Μπορεί η ταινία να προβάλλεται ακόμα στους κινηματογράφους, όμως η Disney που θέλει φυσικά να προωθήσει και την υπηρεσία της έκανε ήδη διαθέσιμη για τους συνδρομητές. Έτσι κι αλλιώς τα έβγαλε τα λεφτά της από τους κινηματογράφους με τις εισπράξεις σε παγκόσμιο επίπεδο να φτάνουν τα εννιακόσια εκατομμύρια δολάρια.  H νέα ταινία του Doctor Strange είναι μάλιστα διαθέσιμη σε εκδοχή IMAX, που σημαίνει ότι ΔΕΝ έχει τα κοψίματα πάνω και κάτω στην οθόνη, έτσι όσοι έχετε μεγάλες τηλεοράσεις θα την απολαύσετε ακόμα καλύτερα.

Θυμίζουμε ότι στο Disney Plus είναι διαθέσιμες όλες οι ταινίες της Marvel (εκτός από αυτές του Spider-Man), αλλά και όλες οι σειρές που ανήκουν στο MCU. Στις 29 του μήνα θα γίνου διαθέσιμες και οι σειρές που είχαν προβληθεί από το Netflix αρχικά (Daredevil κτλ).


Δύο στιγμιότυπα που δείχνουν θάνατο στο trailer του Stranger Things

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο πρωταγωνιστής του Lost αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε

O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ