Η Μάργκοτ Ρόμπι ήθελε να παρατήσει το Hollywood μετά τον «Λύκο της Wall Street»
Movies

Η Μάργκοτ Ρόμπι ήθελε να παρατήσει το Hollywood μετά τον «Λύκο της Wall Street»

Ο Λύκος της Wall Street του 2013, ήταν η ταινία που άνοιξε τις πύλες του Hollywood για τη Μάργκοτ Ρόμπι, αλλά παράλληλα παραλίγο να αποτελέσει και το αντίο της, αφού η ηθοποιός ένιωσε τρομερά πιεσμένη από τη δημοσιότητα και τον τρόπο που συζητούσαν πλέον για αυτήν.

«Κάτι συνέβαινε σε εκείνα τα πρώτα στάδια και μου έμοιαζαν όλα απαίσια», είπε η ηθοποιός στο Vanity Fair για τα φώτα της δημοσιότητας που έπεσαν πάνω της μετά την κυκλοφορία της ταινίας.

«Θυμάμαι ότι είπα στη μαμά μου, “Δεν νομίζω ότι θέλω να το κάνω αυτό.” Και με κοίταξε με ίσιο πρόσωπο και είπε, ‘Αγάπη μου, νομίζω ότι είναι πολύ αργά για να μην το κάνεις’. Έτσι, συνειδητοποίησα ότι ο μόνος δρόμος για μένα ήταν να προχωρήσω μπροστά».

Όσο για το πως αποφεύγει πλέον τους παπαράτσι, είχε να πει τα εξής:  «Ξέρω πώς να περνάω από ta αεροδρόμια και τώρα ξέρω ποιος προσπαθεί να μου τη φέρει και με ποιους τρόπους. Αν η μαμά μου πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα επειδή ήθελες μια φωτογραφία μου να πηγαίνω στο παντοπωλείο ή να χτυπήσεις τον ανιψιό μου από το ποδήλατο — για ποιον λόγο; Για φωτογραφία; Είναι επικίνδυνο, αλλά ακόμα παραδόξως τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει».

Eκτός από τους πιο εμπορικούς ρόλους, η Μάργκοτ Ρόμπι έχει αναγνωριστεί και από τα όσκαρ, αφού ήταν υποψήφια δύο φορές. Το 2018 για το βραβείο Πρώτου Γυναικείου Ρόλου για το I, Tonya και το 2020 για δεύτερο ρόλο στο Bombshell. Και φυσικά παραμένει περιζήτητη.


Χοντρό κράξιμο από τη Sharon Osbourne στον Bruce Dickinson

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica με τραγούδια μόνο από το 1983-84

Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ