Locke & Key: Η σειρά θα τελειώσει με την τρίτη σεζόν στο Netflix
Movies

Locke & Key: Η σειρά θα τελειώσει με την τρίτη σεζόν στο Netflix

Άλλο ένα μεγάλο πρότζεκτ του Netflix θα ρίξει αυλαία μετά την τρίτη του σεζόν και αυτό είναι το Locke & Key. Η σειρά που επέστρεψε μετά από περίπου δύο χρόνια με τη δεύτερη σεζόν της τον Νοέμβριο που μας πέρασε, ετοιμάζει αυτή την εποχή τα  νέα της επεισόδια που όπως αποκάλυψε το Deadline θα είναι και τα τελευταία.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ, αυτή η απόφαση δεν είναι ξαφνική, αλλά ήταν το σχέδιο που υπήρχε από τη στιγμή που η πρώτη σεζόν γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το Netflix τότε προσέγγισε τους δημιουργούς της σειράς Carlton Cuse και Meredith Averill και μαζί αποφάσισαν ότι η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια (που είδαμε ήδη) και η τρίτη από οκτώ.

To Locke & Key είναι ένα μυστήριο ενηλικίωσης για την αγάπη, την απώλεια και τους ακλόνητους δεσμούς που ορίζουν την οικογένεια. Αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά της μπεστ σέλερ σειράς βιβλίων κόμικ των Τζο Χιλ και Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ .


Διαβάστε ακόμα:

Multiverse of Madness: H τρέλα επικρατεί στο νέο teaser

Tool: Το box set του Fear Inoculum έρχεται και στην Ελλάδα

Η Disney αφαίρεσε το tribute στον Stan Lee από το φινάλε του Punisher

Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ