Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι: Το franchise επιστρέφει με τους ίδιους πρωταγωνιστές!
Movies

Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι: Το franchise επιστρέφει με τους ίδιους πρωταγωνιστές!

Στα χνάρια του Scream βαδίζει ξανά το «Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι» όπως έγινε και στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η επιστροφή του Ghostface, το Deadline αποκαλύπτει ότι η Sony ετοιμάζεται να επαναφέρει το franchise.

Οι Jennifer Love Hewitt και Freddie Prinze Jr που πρωταγωνίστησαν στις δύο πρώτες ταινίες βρίσκονται σε συζητήσεις για να επιστρέψουν στους ρόλους τους, ενώ τη σκηνοθεσία αναμένεται να αναλάβει η Kaytin Robinson.

Η πρώτη ταινία του 1997 είχε σενάριο από τον Kevin Williamson που είχε γράψει και το Scream και με 115 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις, παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα slasher films όλων των εποχών. Το σίκουελ που ακολούθησε έναν χρόνο αργότερα δεν γνώρισε ανάλογη επιτυχία και η τρίτη ταινία του 2006, είχε εντελώς διαφορετικό καστ και πήγε κατευθείαν σε dvd.

«O στόχος μας ήταν να φτιάξουμε απλά ένα tribute στις κλασικές ταινίες τρόμου της δεκαετίας του ’80. Και δούλεψε! Η ταινία ήταν νούμερο ένα τρεις εβδομάδες στη σειρά. Απλώς έκανε κλικ με το κοινό. Η τρίτη εβδομάδα ήταν το Σαββατοκύριακο του Halloween και ήταν νούμερο ένα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμασταν στην κορυφή για τρεις εβδομάδες» είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας Jim Gillespie. 

Στο I Know What You Did Last Summer Μια παρέα τεσσάρων φίλων χτυπούν και σκοτώνουν έναν άνθρωπο στον δρόμο, μετά από ατύχημα με το αμάξι τους. Τους πιάνει πανικός και αποφασίζουν να ρίξουν το πτώμα στη θάλασσα και να μην ξαναμιλήσουν ποτέ γι’ αυτό. Έναν χρόνο μετά, όλοι τους συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους, μέχρι που η μια κοπέλα από την παρέα θα λάβει ένα σημείωμα που γράφει: «Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι». Και τότε αρχίζει το κυνηγητό!


Τι περιμένουμε από τις επόμενες ανακοινώσεις του Release Athens

Νέο τραγούδι κυκλοφόρησαν από το πουθενά οι Slipknot

Σαρώνει το τραγούδι που σημάδεψε το τρίτο επεισόδιο του Last of Us

Ο Ozzy ανακοίνωσε ότι σταματάει τις περιοδείες και ακύρωσε όλες τις συναυλίες του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ