Ο John Wick πρέπει να περάσει ένα ακόμα μεγάλο εμπόδιο στο πρώτο trailer της νέας ταινίας
Movies

Ο John Wick πρέπει να περάσει ένα ακόμα μεγάλο εμπόδιο στο πρώτο trailer της νέας ταινίας

Μας είχε λείψει ο John Wick και σιγά-σιγά ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη επιστροφή του. Η τέταρτη ταινία κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο και το το πρώτο κανονικό trailer επικεντρώνεται σε όλα αυτά που γουστάρουμε στο franchise. Ατάκες, εξωφρενικές μάχες σώμα με σώμα, μέχρι και απόκρουση σφαίρας με σπαθί.

Στο τέταρτο κεφάλαιο, ο​ John Wick (Κιάνου Ριβς) βρίσκει  έναν τρόπο για να νικήσει το συνδικάτο. Αλλά πριν μπορέσει να κερδίσει την ελευθερία του, πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν τους παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Ο Bill Skarsgård είναι ο νέος μεγάλος αντίπαλος, οι Laurence Fishburne, Lance Reddick και Ian McShane επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ξανά ο Chad Stahelski. Η νέα ταινία έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση, αφού στην αρχή μεταφέρθηκε λόγω του τέταρτου Matrix, στη συνέχεια είχαμε την πανδημία και τις αναβολές για να φτάσουμε σχεδόν δύο χρόνια μετά τον αρχικό προγραμματισμό. Θα μας ανταμείψει πάντως είμαστε σίγουροι.


Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Judas Priest

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica με τραγούδια μόνο από το 1983-84

Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: