Η εντελώς ακατάλληλη σκηνή της Τζένιφερ Λόρενς και οι ενστάσεις των συνεργατών της
Movies

Η εντελώς ακατάλληλη σκηνή της Τζένιφερ Λόρενς και οι ενστάσεις των συνεργατών της

Το No Hard Feelings είναι μία ακατάλληλη για ανηλίκους κωμωδία που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες και στην Ελλάδα.  H Λόρενς υποδύεται μια 32χρονη οδηγό της Uber, που χάνει το αυτοκίνητο της λόγω αδυναμίας να πληρώσει τα χρέη της.

Καταλήγει να απαντήσει σε μια αγγελία που δημοσιεύτηκε από ένα πλούσιο ζευγάρι, προσφέροντας ένα αυτοκίνητο για αντάλλαγμα σε μια γυναίκα που θα βγει ραντεβού με τον… άβγαλτο 19χρονο γιο τους, για να τον προετοιμάσει για τη ζωή στο κολέγιο.

Ανάμεσα σε πολλά περιστατικά που συμβαίνουν στην ταινία, υπάρχει μία σκηνή που βρίσκει την ηθοποιό oλoγυμnη, να παλεύει με μία παρέα εφήβων. Μιλώντας στο Variety, η Λόρενς αποκάλυψε ότι για την σκηνή υπήρχαν πολλές ενστάσεις από το περιβάλλον της.

«Όλοι στο περιβάλλον μου και στην ομάδα έκαναν το σωστό και με ρώταγαν συνέχεια αν είμαι σίγουρη ότι θέλω να το κάνω. Δεν είχα καν δεύτερη σκέψη. Ήταν ξεκαρδιστικό για μένα».

Ο συμπρωταγωνιστής της, Andrew Barth Feldman, είπε από την πλευρά του. «Κάθε κατάσταση στην οποία καταλήγουν αυτοί οι χαρακτήρες, είναι ξεκαρδιστική. Ήρθαμε όλοι τόσο κοντά από την πρώτη στιγμή, που τίποτα δεν έμοιαζε ποτέ περίεργο ή ανασφαλές. Ήταν εντελώς επαγγελματικό.»

Η Λόρενς γύρισε αμέσως στον Feldman και ρώτησε: «Ακόμα κι όταν έβαλα το μπλουζάκι μου πάνω από το κεφάλι σου και σου έκανα το… σκάφος την ώρα που ξεκινάει; Ένιωθες ασφαλής;». Χωρίς να διστάσει και να αλλάξει ύφος ο Feldman απάντησε: «Ένιωσα ότι ήταν ένα αποκλειστικά αποστειρωμένο και επαγγελματικό περιβάλλον».


Ο Χιού Τζάκμαν με την κλασική κίτρινη στολή του Wolverine

Πέθανε ο σχεδιαστής του θρυλικού Appetite for Destruction των Guns ‘N Roses

O Ozzy ακύρωσε ξανά την επιστροφή του στη σκηνή

Το πρώτο trailer για το «Napoleon» με τον Γιοακίν Φίνιξ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ