O Εξορκιστής ξανά στους κινηματογράφους στις Epic Movie Nights των Village Cinemas
Movies

O Εξορκιστής ξανά στους κινηματογράφους στις Epic Movie Nights των Village Cinemas

Οι Epic Movie Nights συνεχίζονται στα Village Cinemas και αυτή τη φορά φέρνουν κάτι τρομακτικό σε extended edition! Ο Εξορκιστής έρχεται σε extended director’s cut. 

Η ταινία θρύλος που σκηνοθέτησε το 1973 ο Γουίλιαμ Φρίντκιν θεωρείται μια από τις  τρομακτικότερες ταινίες που έγιναν ποτέ στην ιστορία του κινηματογράφου.

Όταν ένα γοητευτικό 12χρονο κορίτσι παίρνει τα χαρακτηριστικά και τις φωνές των άλλων, οι γιατροί λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν, η μητέρα του κοριτσιού συνειδητοποιεί ότι η κόρη της έχει καταληφθεί από τον διάβολο – και ότι η μόνη πιθανή ελπίδα της κόρης της βρίσκεται σε δύο ιερείς και στην αρχαία τελετή του δαιμονικού εξορκισμού.

Tο μεγαλύτερο υπερφυσικό θρίλερ όλων των εποχών, 50 χρόνια από την 1η μέρα κυκλοφορίας, σε μια νέα υπερσύγχρονη ψηφιακή μεταφορά από 5 Οκτωβρίου στα Village Cinemas

 Η προπώληση για την τρομακτικότερη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου Ο Εξορκιστής: Extended Director’s Cutξεκίνησε στο www.villagecinemas.gr, στο app της Village και στους αυτόματους πωλητές εισιτηρίων που υπάρχουν στα foyer των Village Cinemas.


Οι Iron Maiden θα παίξουν support μετά από σχεδόν 20 χρόνια

Sold out οι Blind Guardian στο Floyd – Ανακοινώθηκε δεύτερη μέρα

Ο Blaze Bayley έβαλε τα κλάματα όταν άκουσε για πρώτη φορά το Brave New World

Το απόλυτο χάος στα γυρίσματα του Duality των Slipknot


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ