Το αφεντικό της Disney μας προετοιμάζει για αλλαγή στρατηγικής στο MCU
Movies

Το αφεντικό της Disney μας προετοιμάζει για αλλαγή στρατηγικής στο MCU

Η αλήθεια είναι ότι μετά το Endgame, το MCU ψάχνει ακόμα τα πατήματα του. Ναι, προφανώς και υπήρξαν τεράστιες επιτυχίες όπως το No Way Home του Spider-Man και σε μικρότερο βαθμό το Wakanda Forever, αλλά τον τελευταίο καιρό ο ενθουσιασμός που παραδοσιακά υπήρχε με κάθε νέα κυκλοφορία έχει μετριαστεί.

Σε αυτό σίγουρα έχει παίξει ρόλο και ο καταιγισμός περιεχομένου με την έλευση των σειρών του Disney Plus αλλά και ή έλλειψη ξεκάθαρου προορισμού, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Ο Bob Iger, που επέστρεψε πριν από μερικούς μήνες στο τιμόνι της Disney, τοποθετήθηκε για το μέλλον του MCU και αποκαλύπτει ότι μάλλον έχει έρθει η ώρα να περιοριστούν τα σίκουελ και να στραφεί η εταιρεία σε άλλους χαρακτήρες.

«Έχουμε 7.000 χαρακτήρες, υπάρχουν πολλές περισσότερες ιστορίες να πούμε. Αυτό που πρέπει να δούμε με τη Marvel, δεν είναι απαραίτητα ο όγκος των ιστοριών που λέμε, αλλά το πόσες φορές επιστρέφουμε σε συγκεκριμένους χαρακτήρες. Τα σίκουελ συνήθως λειτουργούν καλά για εμάς. Χρειαζόμαστε όμως μία τρίτη ή τέταρτη ταινία  ή ήρθε η ώρα να στραφούμε σε άλλους χαρακτήρες» ήταν το σχόλιο του, αλλά φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα στις επιδόσεις του brand.

«Δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή που να μας κάνει να θεωρούμε ότι το MCU έχει βγει από την πορεία του. Νομίζω ότι πρέπει απλώς να δούμε σε ποιους χαρακτήρες και ιστορίες θα εστιάσουμε. Αν κοιτάξετε την τροχιά της Marvel τα επόμενα πέντε χρόνια, θα υπάρχουν πολλά νέα. Θα επιστρέψουμε στο franchise των Avengers με μία εντελώς νέα ομάδα».

Η επόμενη ταινία για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel είναι το τρίτο Guardians of the Galaxy που θα ρίξει την αυλαία της ιστορίας και αποτελεί το αντίο του James Gunn, που έχει ήδη αναλάβει την DC.


Οι Ghost επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Athens Rocks

Συναυλίες το μεσημέρι;

Ακούστε το τρίτο νέο single των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: