Το νέο video της Vans εξερευνά το αθηναϊκό αστικό τοπίο μέσα από το skateboarding
Lifestyle

Το νέο video της Vans εξερευνά το αθηναϊκό αστικό τοπίο μέσα από το skateboarding

Για ακόμα μία φορά βγαίνεις στον δρόμο για να εξερευνήσεις νέα σημεία, για ακόμα μία φορά αφήνεις το αποτύπωμα σου στο Skateboarding με κάτι νέο που σκέφτηκες, για ακόμη μία φορά πάνω στο skate δοκιμάζεις ένα κόλπο, για ακόμα μία φορά κάνεις μια ‘’τελευταία’’ προσπάθεια..

Tην Τετάρτη 05 Ιουλίου στις 20:00 στον θερινό Κινηματογράφο Λαϊς προβάλλεται για πρώτη φορά το νέο skate video της Vans με τίτλο “Once More…”. Mια ταινία του filmmaker Κώστα Μάνδυλα που φέρνει στην οθόνη μας μια θεμελιώδη αρχή που προωθεί το skateboarding, την ενδυνάμωση μέσα από την επανάληψη μέχρι να φτάσεις στο θεμιτό αποτέλεσμα, προβάλλοντας την τοπική ομάδα skateboarding της Vans, η οποία επαναπροσδιορίζει το αστικό τοπίο.

Στο video εμφανίζονται: Αλέξανδρος Τσαγκαλίδης, Dennis Σκαμνάς, Μάνος Κυριακούσης, Νότης Αγγέλης, Tony Τζοσεφίδης, Giorgio Ζάβος, Ασημίνα Μανούσκου, Δημήτρης Καμπέρης, Νικόλας Κωνσταντάκης, Θανάσης Αραμπούλι, Θάνος Πάνου.

H επίσημη παγκόσμια κυκλοφορία του βίντεο θα γίνει στις 22 Ιουλίου μέσα από τα κανάλια της Vans.

 Video teaser:


Δεν κλείνει το Θέατρο Βράχων – Λύθηκε το θέμα

H σαρωτική εμφάνιση των Parkway Drive στο Release Athens έδειξε το μέλλον

Βρέθηκε ο νέος Superman για την DC που διαδέχεται τον Χένρι Κάβιλ

Οι Bad Omens ετοιμάζουν όχι μία, αλλά δύο νέες κυκλοφορίες


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: