To ΗΒΟ ακύρωσε το Westworld - Μένει χωρίς φινάλε η σειρά
News

To ΗΒΟ ακύρωσε το Westworld – Μένει χωρίς φινάλε η σειρά

Το βράδυ της Παρασκευής το HBO ανακοίνωσε ότι το Westworld δεν θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει την ιστορία του, έτσι η σειρά ολοκληρώθηκε με τα επεισόδια που προβλήθηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η απόφαση δεν μας κάνει και τόσο μεγάλη εντύπωση, αφού οι διαθέσεις της νέας ιδιοκτησίας της Warner Bros έχουν γίνει ξεκάθαρες εδώ και αρκετούς μήνες. Θέλουν περιορισμό του κόστος πάση θυσία. Και η σειρά είχε τεράστιο μπάτζετ, ενώ το κοινό της είχε πέσει κατακόρυφα. Κι ας γράφει το Deadline ότι insider του HBO ανέφερε ότι το «κόψιμο» δεν είχε καμία σχέση με το υψηλό κόστος που για την τρίτη σεζόν μόνο άγγιξε τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Το Westworld έκανε πρεμιέρα το 2016 και καθήλωσε το κοινό με το μυστήριο, την πλοκή, αλλά και τις εξαιρετικές ερμηνείες, όμως τα πράγματα όσο περνούσε ο καιρός έγιναν όλο και πιο περίπλοκά και η αλήθεια είναι ότι χάθηκε η μπάλα. Θα θέλαμε πάντως να δούμε την ιστορία να τελειώνει, αλλά τι να κάνεις… Συμβαίνουν αυτά. Θα μας μείνουν τουλάχιστον οι τρομερές μουσικές του Ramin Djawadi και η καταπληκτική πρώτη σεζόν.

Η νέα εκδοχή του November Rain από τους Guns N’ Roses

Οι Slipknot επιστρέφουν στην Ευρώπη το καλοκαίρι

Βόμβα στο Witcher: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ

Η Taylor Swift διέλυσε τους Arctic Monkeys


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ