Επίσημο: Η σειρά του Παπακαλιάτη μπαίνει στο Netflix
News

Επίσημο: Η σειρά του Παπακαλιάτη μπαίνει στο Netflix

Παπακαλιάτης – Netflix: Είναι μια παράξενη μέρα η σημερινή, αφού μετά την είδηση ότι ο Μάρκος Σεφερλής πήρε τα δικαιώματα του Office, μαθαίνουμε ότι το Netflix θα προβάλλει τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Μπήκαμε τελικά στο darkest timeline.

Όπως αναφέρει η lifo, το Maestro που προβάλλεται από το Mega, θα γίνει διαθέσιμο στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο στις αρχές του 2023.

«Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Να τονίσουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix με την πλατφόρμα να πολλές συνεργασίες στην Ευρώπη εδώ και αρκετά χρόνια. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι η δεύτερη σεζόν θα χρηματοδοτηθεί από το Netflix.


Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Judas Priest

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica με τραγούδια μόνο από το 1983-84

Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: