Νέα έκδοση στην Ελλάδα για το Πράσινο Μίλι του Stephen King
Books

Νέα έκδοση στην Ελλάδα για το Πράσινο Μίλι του Stephen King

Το Πράσινο Μίλι, ένα από τα πιο αγαπημένα βιβλία του Stephen King, που φυσικά έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς, κυκλοφορεί ξανά στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Η έκδοση έρχεται στις 9 Φεβρουαρίου με νέο εξώφυλλο και μπορείτε ήδη να το προ-παραγγείλετε από εδώ.

Το κλασικό μυθιστόρημα του King έχει ως βασικό σκηνικό μία φυλακή του αμερικάνικου Νότου το 1935. Το Πράσινο Μίλι είναι το όνομα του διαδρόμου που βρίσκεται στην πτέρυγα των μελλοθάνατων και οδηγεί στο δωμάτιο με την ηλεκτρική καρέκλα. Ο Έιτζκομπ, υπεύθυνος της φυλακής, προσπαθεί να δείξει σεβασμό στους κρατούμενους που περνάνε εκεί τις τελευταίες μέρες της ζωής τους.

Μια μέρα ένας διαφορετικός κρατούμενος φτάνει στη φυλακή. Ο Τζον Κόφυ είναι ένας γίγαντας που καταδικάστηκε σε θάνατο για τον φόνο δύο μικρών κοριτσιών, και προκαλεί εντύπωση σε όλους τους φύλακες. Ο Τζον ξεκινά να επιδεικνύει υπερφυσικές δυνάμεις – θεραπεύει τη λοίμωξη της ουροδόχου κύστης του Πωλ, ανασταίνει τον Κύριο Τζινγκλς και θεραπεύει τη Μελίντα Μουρς, σύζυγο του επικεφαλής των φυλακών, από έναν όγκο στο εγκέφαλο.

To 1996 το βιβλίο έλαβε το Bram Stoker Award for Best Novel. Το 1999 η δραματική ιστορία φαντασίας μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τους Τομ Χανκς και Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν αποσπώντας 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Πράσινο μίλι


Τι περιμένουμε από τις επόμενες ανακοινώσεις του Release Athens

Νέο τραγούδι κυκλοφόρησαν από το πουθενά οι Slipknot

Σαρώνει το τραγούδι που σημάδεψε το τρίτο επεισόδιο του Last of Us

Ο Ozzy ανακοίνωσε ότι σταματάει τις περιοδείες και ακύρωσε όλες τις συναυλίες του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ