Ατάκα από το πρώτο Spider-Man κόπηκε ως ομοφοβική
News

Ατάκα από το πρώτο Spider-Man κόπηκε ως ομοφοβική

Κατά τη διάρκειας της προβολής του Spider-Man στο βρετανικό ITV2 στις 23 Απριλίου, μία ατάκα του Τόμπι Μαγκουάιρ αφαιρέθηκε από την ταινία. Πρόκειται για μία σκηνή στο ξεκίνημα, όταν ο Πίτερ Πάρκερ μπαίνει το ρινγκ με τον Bone Saw (Macho Man Randy Savage).

Τότε και για να τον πικάρει του λέει «Χαριτωμένη στολή. Σου την έκανε δώρο ο άντρας σου;». Η σκηνή προβλήθηκε χωρίς το δεύτερο σκέλος, που όλα αυτά τα χρόνια είχε χαρακτηριστεί από πολλούς ως ομοφοβικό.

«Εξετάζουμε προσεκτικά την καταλληλόλητα του περιεχομένου που προβάλλουμε για να είμαστε βέβαιοι ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κοινού ειδικά όταν πρόκειται για οικογενειακό περιεχόμενο» τονίζει το δίκτυο σε επiστολή του για το θέμα στο Variety.

Η πρώτη ταινία του Spider-Man γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια της, με τον Τόμπι Μαγκουάιρ να βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες μετά την επιστροφή του στον ρόλο για το No Way Home μαζί με τον Άντριου Γκάρφιλντ, δίπλα στον Τομ Χόλαντ.

Ο Σαμ Ράιμι, σκηνοθέτης της πρώτης τριλογίας, επιστρέφει και αυτός στη Marvel, για το Multiverse of Madness του Doctor Strange.


Επίσημο: O Batman θα επιστρέψει με νέα ταινία!

Πιο ακριβή από το φινάλε του Game of Thrones η πρώτη σεζόν του House of the Dragon

Ανακοινώθηκε και επίσημα το τρίτο Venom με τον Τομ Χάρντι

Rings of Power: Νέες φωτογραφίες με ένα μυστηριώδες όπλο!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ