Στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ ο ντράμερ των System of a Down
News

Στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ ο ντράμερ των System of a Down

Πραγματικά μοιάζει σαν ανέκδοτο ο τίτλος και όμως είναι πραγματικότητα. Ο ντράμερ των System of a Down, John Dolmayan, έχει δείξει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι πολιτικά κλίνει προς την συντηρητική πλευρά, αλλά προκαλεί αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι την ημέρα που η μουσική βιομηχανία αποφάσισε να ρίξει «μαύρο» δηλώνοντας τη συμπαράσταση στο κίνημα Black Lives Matter, αποφάσισε να ποστάρει μία φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι έχει κάνει περισσότερα από κάθε άλλον για τις μειονότητες.

Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. τις τελευταίες ημέρες ρίχνει συνεχώς λάδι στη φωτιά που «καίει» μεγάλες πόλεις της Αμερικής, μετά τον θάνατο του George Floyd, απειλώντας με στρατιωτική παρέμβαση, αποκαλώντας τους διαδηλωτές κακοποιούς, ενώ τη Δευτέρα έστειλε τις δυνάμεις καταστολής να διαλύσουν με δακρυγόνα μία ειρηνική διαδήλωση στην Ουάσιγκτον, απλά για να περπατήσει μέχρι μία κοντινή εκκλησία και να βγάλει φωτογραφίες με μία βίβλο στο χέρι.

Αυτή η υποστήριξη έρχεται από μέλος ενός συγκροτήματος γνωστού για την ακτιβιστική του δράση και των έντονα πολιτικοποιημένων στίχων του. Σαν να βγαίνει κάποιος από τους Rage Against the Machine και να κάνει το ίδιο δηλαδή.

https://www.instagram.com/p/CA9SxQ1nbfW/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ