Οι Metallica για τον πατέρα του Cliff Burton: «Θα είναι μαζί μας για πάντα»
News

Οι Metallica για τον πατέρα του Cliff Burton: «Θα είναι μαζί μας για πάντα»

Το δικό τους μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του Cliff Burton, Ray, έστειλαν οι Metallica με κοινώ δήλωση τους που δημοσιεύθηκε στο επίσημο site του συγκροτήματος.

Ο Ray Burton έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου σε ηλικία 94 ετών.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Mε μεγάλη λύπη είπαμε αντίο στον πατέρα του Cliff, Ray Burton, την περασμένη εβδομάδα. Για 38 χρόνια είχαμε την τύχη να έχουμε την ενέργεια, τη σοφία και το φως του Ray στη ζωή μας. Η αιώνια νεότητα του με την κίνηση, τη θετικότητα και το αμείλικτο χαμόγελο ήταν τόσο απίστευτα δυνατά και τρομερά ειλικρινά. Από ακτή σε ακτή αλλά και στο εξωτερικό, το γεμάτο φως πρόσωπο του μας χαιρετούσε συχνά, προσφέροντας ζεστασιά και άγκυρα στα ταξίδια μας και θεωρούσε τους Metallica και τους οπαδούς τους, οικογένεια του.

Η απουσία του αφήνει ένα αίσθημα θλίψης και απώλειας, αλλά ξέρουμε ότι ο Ray δεν θα ήθελε να μας βλέπει στεναχωρημένους. Έτσι, προς τιμήν του θέλουμε να γιορτάσουμε τα 94 χρόνια ζωής που μας έδωσε ο Ray, γνωρίζοντας με βεβαιότητα ότι μια λάμψη του φωτός, της σοφίας και της ενέργειας του θα είναι πάντα μαζί μας όπου πάμε. Σ ‘αγαπάμε Ray, Αναπαύσου εν ειρήνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: