Η μάχη της χρονιάς: Οι Tool «χτυπάνε» την Taylor Swift για την κορυφή!
News

Η μάχη της χρονιάς: Οι Tool «χτυπάνε» την Taylor Swift για την κορυφή!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Η 30η Αυγούστου είναι ημέρα γιορτής αφού οι Tool επέστρεψαν με νέο άλμπουμ μετά από 13 χρόνια. Το Fear Inoculum κυκλοφορεί και δεν αποτελεί θέμα μόνο για τους ροκάδες και τους μεταλάδες αλλά για την μουσική βιομηχανία γενικότερα.

Και αυτό γιατί τα δύο προηγούμενα άλμπουμ τους (Lateralus, 10.000 Days) είχαν φτάσει στην κορυφή του Billboard με πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα που είχαν ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο στην Αμερική. Τεράστια νούμερα, που μόνο μεγαθήρια της pop και του hip-hop πιάνουν πλέον.

Η εβδομάδα που ολοκληρώθηκε βρίσκει στην κορυφή την Taylor Swift με το νέο τους άλμπουμ, Lover, που θα ξεπεράσει τις 800.000 πωλήσεων πριν καν μπει στη δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Και εδώ μπαίνουν στην κουβέντα οι Tool, αφού το Hits Daily Double που παρακολουθεί θέματα πωλήσεων, αναφέρει ότι δεν αποκλείεται το συγκρότημα να αποτελέσει σοβαρό αντίπαλο για την τραγουδίστρια και την πρώτη θέση του Billboard.

Προσθέστε στην εξίσωση και τη Lana Del Ray που και αυτή κυκλοφόρησε άλμπουμ, σήμερα και καταλαβαίνετε ότι μία ενδεχόμενη επικράτηση των Tool θα αποτελέσει ιστορική επιτυχία. Πάντως αυτή τη στιγμή που μιλάμε το Fear Inoculum είναι νούμερο 1 στο Itunes.

Όλα αυτά, τρεις εβδομάδες μετά την επιτυχία των Slipknot, που πήγαν στην κορυφή με το We Are Not Your Kind, αλλά δεν είχαν για αντιπάλους τέτοια μεγαθήρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ