Ηχογραφημένο άλμπουμ από την εποχή του All Hope is Gone έχουν στο «ντουλάπι» τους οι Slipknot
News

Ηχογραφημένο άλμπουμ από την εποχή του All Hope is Gone έχουν στο «ντουλάπι» τους οι Slipknot

Το 2019 θα είναι η χρονιά της επιστροφής των Slipknot. To συγκρότημα έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι (All out Life) και βάζει τις πινελιές στο άλμπουμ που αναμένεται το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό Metal Hammer o Shawn “Clown” Crahan, αποκάλυψε ότι τέσσερα μέλη του συγκροτήματος είχαν ηχογραφήσει το 2008 ένα ακόμα άλμπουμ, παράλληλα με την δημιουργία του All hope is Gone.

Μαζί με τον Clown στο στούντιο ήταν και οι Corey TaylorJim Root και Sid Wilson. Από ότι καταλαβαίνουμε το υλικό που είχαν στα χέρια τους ήταν αρκετά διαφορετικό ηχητικά από όσα είχαμε συνηθίσει από αυτούς και για αυτό είχε μείνει στο αρχείο μέχρι σήμερα.

«Αργά ή γρήγορα ο κόσμος θα το ακούσει γιατί είναι η αλήθεια. Συνέβη. Περάσαμε πολύ χρόνο φτιάχνοντας το, δουλεύαμε κάθε μέρα, κάναμε τη μίξη και το μάστερ, υπάρχει μέχρι και arwork. Είναι καταπληκτικό υλικό. Αλλά πρέπει να μπει με τον σωστό τρόπο στην ιστορία των Slipknot».

Όπως είπε ο Shawn Crahan τα τραγούδια που είχαν ηχογραφήσει ήταν συνολικά 11 και ένα από αυτά το ξέρουμε ήδη. Είναι το till we die που υπήρχε στη deluxe έκδοση του All hope is Gone!

Ελπίζουμε λοιπόν κάποια στιγμή να έχουμε τη δυνατότητα να το ακούσουμε ολόκληρο αν και το πιο πιθανό είναι ότι θα προηγηθεί το νέο τους άλμπουμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: