Το Office επιστρέφει με νέους χαρακτήρες αλλά στο ίδιο σύμπαν με το ορίτζιναλ
TV

Το Office επιστρέφει με νέους χαρακτήρες αλλά στο ίδιο σύμπαν με το ορίτζιναλ

Την επιστροφή του Office ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης το Peackock, δίνοντας το πράσινο φως για τη νέα σειρά, που θα εξελίσσεται πάντως στο ίδιο τηλεοπτικό σύμπαν.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι οι Domhnall Gleeson (About TimeEx-Machina) και η Sabrina Impacciatore (The White Lotus) και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο.

Η σειρά έχει την υπογραφή του δημιουργού του αμερικάνικου Office, Greg Daniels, που θα έχει μαζί του ως co-showrunner τον Michael Koman (Nathan for You).

«Το συνεργείο ντοκιμαντέρ που κατέγραψε τη ζωή στο υποκατάστημα της Dunder Mifflin στο Scranton αναζητά ένα νέο θέμα, όταν ανακαλύπτει μια ετοιμοθάνατη ιστορική εφημερίδα και τον εκδότη που προσπαθεί να την αναβιώσει με εθελοντές ρεπόρτερ» είναι η επίσημη περιγραφή της άτιτλης μέχρι στιγμής σειράς που και αυτή θα είναι σε στυλ mockumentarty.

H συμπλήρωση του καστ συνεχίζεται αυτή την εποχή και το γεγονός ότι γίνεται σαφές ότι η σειρά θα συνυπάρχει με το ορίτζιναλ, αφήνει ανοικτό το παράθυρο για guest συμμετοχές από ηθοποιούς του Office.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: