King και Araya δεν έχουν μιλήσει ακόμα παρά τις επερχόμενες συναυλίες των Slayer
Music

King και Araya δεν έχουν μιλήσει ακόμα παρά τις επερχόμενες συναυλίες των Slayer

Οι ανακοινώσεις για τρεις συναυλίες των Slayer σε φεστιβάλ της Αμερικής, μας είχαν ξαφνιάσει όλους, αφού η μπάντα υποτίθεται είχε κάνει την τελευταία της περιοδεία πριν μία πενταετία.

Και όπως φαίνεται, αυτή η απόφαση είναι καθαρά επιχειρηματική και χωρίς σκέψεις για συνέχεια, αφού σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Kerry King, ακόμα δεν έχει μιλήσει με τον Tom Araya.

«Δεν είμαι θυμωμένος μαζί του ή κάτι άλλο. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και εξελιχθήκαμε σε επιχειρηματικούς εταίρους. Έχει πολύ διαφορετικά ενδιαφέροντα από εμένα και πολύ διαφορετικές απόψεις. Αυτό με κάνει να τον μισώ; Όχι.

Αλλά δεν χρειάζεται να του μιλάω κάθε μέρα… Απλώς δεν έχουμε πολλά κοινά. Όταν έρθει η ώρα να κάνω πρόβα, δεν θα έχω πρόβλημα να εμφανιστώ. Είμαστε επαγγελματίες και αυτό κάνουμε» τόνισε ο κιθαρίστας της μπάντας που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του σόλο άλμπουμ. 

Λίγες ημέρες πριν γίνει η ανακοίνωση για τις εμφανίσεις του φθινοπώρου, ο King σε συνέντευξη στο Rolling Stone, είχε πει ότι δεν είχε ανταλλάξει ούτε καν ένα μήνυμα από τότε που οι Slayer ολοκλήρωσαν την τελευταία τους περιοδεία. Όλο το θέμα της επιστροφής το χειρίστηκαν όπως φαίνεται οι μάνατζερ, με τα δύο βασικά μέλη να επικοινωνούν μέσω αυτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: