Άλλη μία απόδειξη ότι οι AC/DC βρίσκονται στο στούντιο με τον Brian Johnson
News

Άλλη μία απόδειξη ότι οι AC/DC βρίσκονται στο στούντιο με τον Brian Johnson

Μέσα στο μήνα που διανύουμε έχει βουίξει ο τόπος ότι οι AC/DC έχουν ενεργοποιηθεί και πάλι με τον Brian Johnson και τον Phil Rudd να έχουν επιστρέψει στη μπάντα.

Η φημολογία έχει ξεκινήσει από το Βανκούβερ και το στούντιο που έχουν ηχογραφήσει τα τελευταία τους άλμπουμ, αφού ένας τύπος που μένει ακριβώς απέναντι τραβάει φωτογραφίες με τα μέλη της μπάντας την ώρα που πίνουν τον καφέ τους ή κάνουν το τσιγάρο τους.

Έτσι έχουμε στα χέρια μας άλλη μία φωτογραφία που δείχνει τους Johnson και Rudd μαζί με τον Mike Fraser που έχει κάνει την μίξη και την παραγωγή στις τρεις προηγούμενες δουλειές τους.

Tην προηγούμενη εβδομάδα στο στούντιο είχαν εμφανιστεί και ο Angus με τον Stevie Young που αντικατέστησε τον θείο του Malcolm. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio.

Θυμίζουμε ότι o Brian Johnson και o Phil Rudd αποχώρησαν από τη μπάντα στα μέσα της περιοδείας για το Rock or Bust για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Ο ντράμερ λόγω της σύλληψης του για κατοχή ναρκωτικών αλλά και για τις κατηγορίες περί απειλών και ο τραγουδιστής λόγω των προβλημάτων ακοής που παρουσίασε. O Malcolm Young δεν ακολούθησε την περιοδεία λόγω άνοιας και τελικά έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο που μας πέρασε, ενώ στο μεταξύ αποσύρθηκε και ο μπασίστας Cliff Williams. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ