Οι Arctic Monkeys απογείωσαν τη Μαλακάσα
News

Οι Arctic Monkeys απογείωσαν τη Μαλακάσα

Το βράδυ της Παρασκευής είδαμε για πρώτη φορά στη χώρα μας ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Και μάλιστα στην καλύτερη τους περίοδο, με το νέο άλμπουμ να έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα και τη μπάντα να βρίσκεται σε τρελά κέφια στην επιστροφή της στο σανίδι μετά από σχεδόν μια τετραετία.

Πολύς κόσμος στο Terravibe (αν και δεν είμαστε καλοί στους υπολογισμούς, πρέπει να ήταν 15.000) και οι Monkeys τίμησαν την καταγωγή βρίσκονταν στη σκηνή ακριβώς στις 22.30. Το καλό με την περίπτωση τους στα live είναι ότι το setlist δεν είναι καρμπόν με τις προηγούμενες εμφανίσεις και το πειράζουν συνεχώς έτσι ακόμα και οι καλά διαβασμένοι δεν ήξεραν τι ακριβώς να περιμένουν μετά από κάθε τραγούδι.

Το κοινό γούσταρε πολύ και είναι λογικό αφού ο Alex Turner και η παρέα του κάνουν μεγάλο γκελ στη χώρα μας, ενώ η απόδοση τους μόνο άψογη μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού ακόμα και τα τραγούδια του νέου άλμπουμ που τα λες και πιο χαμηλών τόνων, απέκτησαν άλλη δυναμική στη live αποτύπωση τους.

Με λίγα λόγια δύσκολα θα πει κάποιος ότι έφυγε απογοητευμένος από τη συναυλία που αποτέλεσε ένα μεγάλο greatest hits πάρτι και τώρα πλέον ελπίζουμε ότι αφού έγινε το πρώτο βήμα θα βάλουν τη χώρα μας στους συχνούς σταθμούς τους.

Δείτε πλάνα από το Terravibe και όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ