Οι Paradise Lost επιστρέφουν στην Ελλάδα για... χριστουγεννιάτικο πάρτι!
News

Οι Paradise Lost επιστρέφουν στην Ελλάδα για… χριστουγεννιάτικο πάρτι!

Με ένα «θηρίο» στις αποσκευές τους, το Medusa, οι Paradise Lost επιστρέφουν στην Ελλάδα λίγο πριν τα Χριστούγεννα για μια βαριά και ασήκωτη εμφάνιση.

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού θα παίξουν στις 22 Δεκεμβρίου στο Piraeus Academy με το βάρος να πέφτει όπως είναι λογικό στην πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους, ίσως την πιο heavy της μεγάλης καριέρας τους. Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού επιστρέφει στην Αθήνα, έτοιμη να μας χαρίσει άλλη μία μυσταγωγική βραδιά!

Τα λόγια περιττεύουν μπροστά στους μάστορες του ατμοσφαιρικού doom/gothic metal.

Λίγες είναι οι περιπτώσεις συγκροτημάτων που χαίρουν καθολικής εκτίμησης στον extreme μουσικό ήχο και οι Paradise Lost συγκαταλέγονται σε αυτές.

Από το Halifax ορμώμενοι, οι Βρετανοί, που… κλείνουν τα 30 τους χρόνια φέτος, έμελλε να γίνουν ένα εκ των σημαντικότερων metal συγκροτημάτων από καταβολής του είδους. Τα Gothic/Draconian Times/Icon είναι πραγματικά αριστουργήματα και πρέπει να βρίσκονται σε κάθε δισκοθήκη.

Το ίδιο συμβαίνει και με το 15ο άλμπουμ τους με τίτλο ”Medusa”, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2017. Μιλάμε για τον πιο άγριο, θυμωμένο και, παράλληλα, μελωδικό δίσκο της τελευταίας δεκαετίας! Oι Paradise Lost έρχονται στην Ελλάδα (και) με αυτόν στις αποσκευές τους…

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1988 και μαζί με τους Anathema και τους My Dying Bride «γέννησαν», ουσιαστικά, το υποείδος death/doom metal. Το όνομα της μπάντας προήλθε εξ ολοκλήρου από το έπος του John Milton, Paradise Lost (1667).

Μόνοι τους, μετά την κυκλοφορία του ”Gothic”, δημιούργησαν και νέο όρο στο metal, όπως και υποείδος, το Gothic metal. Τα τρία πρώτα άλμπουμ του συγκροτήματος είναι τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα του death/doom metal.

Η σύνθεσή τους έχει παραμείνει αξιοσημείωτα σταθερή για μια τόσο μακρόβια heavy metal μπάντα. Αποτελείται από τον τραγουδιστή Nick Holmes, τους κιθαρίστες Greg Mackintosh και Aaron Aedy και τον μπασίστα Steve Edmondson. Οι Holmes και Mackintosh είναι οι βασικοί συνθέτες, αφού σχεδόν όλα τα τραγούδια της μπάντας είναι δικές τους δημιουργίες.

Το συγκρότημα, δηλαδή, έχει αλλάξει μόνο ντράμερς, με τον 23χρονο Waltteri Väyrynen να τα… σπάει από το 2016, «δένοντας» απόλυτα με τους υπόλοιπους.

Οι Paradise Lost, λοιπόν, επιστρέφουν στη χώρα μας και το φανατικό κοινό τους θα μπορέσει να τους απολαύσει το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, στο Piraeus 117 Academy!

Γιατί φέτος κάνουμε… ρεβεγιόν με τους Paradise Lost!

Προπώληση εισιτηρίων:

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018
Στην πρώτη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια κοστίζουν 26€

Σημεία Προπώλησης:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210 3608366

Σε όλη την Ελλάδα
Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ/ Καταστήματα Cosmote
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.tickethouse.gr
(Για τις online αγορές όπως και αυτές από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE υπάρχει 10% επιβάρυνση)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ