Αυτή ήταν η ατάκα του Groot στο φινάλε του Infinity War
News

Αυτή ήταν η ατάκα του Groot στο φινάλε του Infinity War

Προσοχή: Ακολουθούν spoilers για το Infinity War των Avengers!


Δέκα μέρες έχει βγει η ταινία στους κινηματογράφους και εμείς ακόμα σας προειδοποιούμε για spoiler. Έτσι όπως το πάμε θα καλύψουμε και αυτούς που περιμένουν να το δουν σε dvd.

To Infinity War των Avengers συνεχίζει την σαρωτική του πορεία στους κινηματογράφους και έγινε μάλιστα η ταινία που ξεπέρασε πιο γρήγορα το ένα δισεκατομμύριο σε εισπράξεις, ενώ ήταν πίσω μόνο από το The Force Awakens στα καλύτερα δεύτερα σαββατοκύριακα όλων των εποχών στην Αμερική. Και φυσικά η κουβέντα για όλα όσα έγιναν με τον Thanos και τις στάχτες που άφησε πίσω του, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Στη διάρκεια της ταινίας είδαμε πολλούς χαρακτήρες που δεν είχαν συναντηθεί μέχρι σήμερα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, να φτιάχνουν νέα μέτωπα και ίσως ένα από τα πιο απολαυστικά ήταν αυτό του Thor με τους Guardians of The Galaxy. Και όπως μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε σε μία χιουμοριστική σκηνή είναι από αυτούς που καταλαβαίνουν τη γλώσσα του Groot αφού την είχε κάνει ως… προαιρετικό μάθημα στο σχολείο.

Φυσικά ο Groot σε όλες του τις μεταμορφώσεις, από μεγάλο δέντρο, σε γλαστράκι και τώρα στην… εφηβική του μορφή επαναλαμβάνει συνεχώς την ατάκα I’m Groot απλά με άλλο ύφος κάθε φορά. Στο φινάλε της ταινίας και με τον Thanos να έχει καταφέρει να πάρει στην κατοχή του όλα τα πετράδια, πολλοί από τους αγαπημένους μας ήρωες χάνονται και σε μία από τις πιο δυνατές στιγμές, ο Rocket Raccoon βλέπει τον Groot να μετατρέπεται σε στάχτη προλαβαίνοντας να πει μία ατάκα…

I’m Groot.

Ένας χρήστης του Twitter στράφηκε στον James Gunn (σκηνοθέτη του Guardians of The Galaxy) και τον ρώτησε να μεταφράσει αυτό που είπε ο Groot.

O Gunn που είχε συνεισφορά και στο Infinity War για τις σκηνές των Guardians, μας έκανε την καρδιά περιβόλι, απαντώντας ότι ο Groot είπε στον Rocket… DAD!

Και η κουβέντα φυσικά για τα όσα είδαμε, αλλά και όσα θα δούμε στην επόμενη ταινία θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάιο του 2019 όταν και βγαίνει στους κινηματογράφους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ