Άλλαξε γνώμη ο Ταραντίνο για την τελευταία του ταινία
Movies

Άλλαξε γνώμη ο Ταραντίνο για την τελευταία του ταινία

Το Movie Critic δεν θα είναι τελικά η επόμενη και τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, αφού όπως αποκάλυψε το Deadline ο σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη και εγκατέλειψε το πρότζεκτ. Για την ταινία είχαμε μάθει ήδη ότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται και πάλι ο Μπραντ Πιτ και τα γυρίσματα υποτίθεται ότι θα ξεκινούσαν φέτος.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο Ταραντίνο δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές στο σενάριο, ούτε να επιστρέψει κάποια άλλη στιγμή στο πρότζεκτ και το βάζει οριστικά στο ράφι.

Έτσι πλέον μπαίνει ξανά στη δημιουργική διαδικασία για την επόμενη ταινία του, που εδώ και χρόνια επιμένει ότι θα είναι και η τελευταία του.

Για την ακρίβεια, από το 2009 έχει δηλώσει ότι ήθελε να αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία στα 60 του χρόνια με δέκα ταινίες. Τα 60 τα έκλεισε πέρυσι, όμως έχει μείνει στις εννέα ταινίες (υπολογίζει ως μία τα δύο Kill Bill), με πιο πρόσφατη το Unce Upon A Time In Hollywood του 2009.

Λέτε να επιστρέψει τελικά στον κόσμο του Kill Bill, με μία τρίτη ταινία; Ο χρόνος θα το δείξει και θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά όπως φαίνεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.