Οι System of a Down επιστρέφουν (ξανά) και το teaser προκαλεί ανατριχίλες!
News

Οι System of a Down επιστρέφουν (ξανά) και το teaser προκαλεί ανατριχίλες!

Αν είσαι οπαδός των System of a Down και ζεις με το όνειρο να βγάλουν επιτέλους ένα νέο άλμπουμ ή έστω να μας επισκεφθούν κάποια στιγμή, τότε κάθε φορά που το συγκρότημα… κουνιέται λίγο, μια ανατριχίλα την έχεις.

Μετά την ολοκλήρωση της περσινής περιοδείας τους, λοιπόν, υπήρχε απόλυτη σιγή από το στρατόπεδο τους όμως φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Το φεστιβάλ Aftershock που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Αμερική, δημοσίευσε ένα teaser για το line up του, που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 9 Απριλίου.

Είναι ξεκάθαρο ότι το μεγάλο όνομα θα είναι οι System of a Down αφού στο βίντεο ακούγεται το Prison Song από το Toxicity.

Το λογικό είναι ότι το συγκρότημα θα βγει σε περιοδεία στην Αμερική αφού έχουν να παίξουν εκεί από το 2015. Το αν αυτό σημαίνει ότι προχωράνε και το θέμα το νέου άλμπουμ είναι μία εντελώς διαφορετική και απρόλεβτη κουβέντα.

Θυμίζουμε ότι για το θέμα είχε τοποθετηθεί τον Δεκέμβριο με δηλώσεις του ο Serj Tankian.

«Όταν ο κόσμος δεν βλέπει νέο δίσκο, υποθέτει τα χειρότερα για τις σχέσεις μας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε καλύτεροι φίλοι –ή τουλάχιστον εγώ είμαι καλύτερος φίλος με όλους από ποτέ. Ο John (σ.σ. Dolmayan) είναι γαμπρός μου, είναι στην οικογένεια μου. Και περνάμε πολύ καλά στις περιοδείες. Κάποιες φορές όμως το να φτιάχνεις έναν δίσκο είναι εντελώς διαφορετικό στο μυαλό τεσσάρων ανθρώπων και δεν έρχεται σε μία ευθεία πάντα. Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά οι περιοδείες είναι εύκολες γιατί τα ξέρεις όλα αυτά τα τραγούδια. Περνάς καλά και αυτό αρκεί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ