Παρά την αποκάλυψη ο σκηνοθέτης του Last Jedi αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ανατροπής
News

Παρά την αποκάλυψη ο σκηνοθέτης του Last Jedi αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ανατροπής

Ένα από τα μεγάλα μυστήρια που είχε αφήσει ανοιχτό το The Force Awakens ήταν θέμα των γονιών της Rey και όλοι περίμεναν με ανυπομονησία να έρθει η απάντηση στη δεύτερη ταινία.
Το Last Jedi προβάλλεται ήδη εδώ και τρεις εβδομάδες στους κινηματογράφους και η απάντηση που δόθηκε είναι η αλήθεια πως έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Προσοχή ακολουθούν spoiler.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας λοιπόν, βλέπουμε τον Kylo Ren να λέει στην Rey ότι οι γονείς της ήταν δύο φτωχοί που την πούλησαν για χρησιμοποιήσουν τα λεφτά για αλκοόλ.

Είναι όμως αυτή η αλήθεια ή ο Kylo Ren τα είπε αυτά για να την πάρει μέρος του; Προφανώς και θα αργήσουμε να μάθουμε, αλλά ο Rian Johnson που σκηνοθέτησε την ταινία, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Τι θα έκανε τη ζωή της πιο δύσκολη; Το εύκολο θα ήταν να πει ‘οι γονείς σου είναι αυτοί και αυτή είναι η θέση σου στον κόσμο’. Έτσι αυτό που της λέει την κάνει ανασφαλή και ευάλωτη και στο μυαλό του Kylo Ren πιο εύκολο να την εκμεταλλευτεί» είπε αρχικά ο Rian Johnson και στη συνέχεια πέταξε το μπαλάκι στον επόμενο!

«Όλα είναι ακόμα ανοιχτά και δεν γράφω την επόμενη ταινία. Αυτή θα είναι η δουλειά των J.J. Abrams και Chris Terrio».

Δεν αποκλείεται λοιπόν πολλά από αυτά που είδαμε να αναιρεθούν όταν θα έρθει στους κινηματογράφους η τρίτη και τελευταία ταινίας της τριλογίας. Στο μεταξύ να θυμίσουμε ότι με την αλλαγή του χρόνου το Last Jedi ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο σε εισπράξεις παγκοσμίως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: