Βρέθηκε ο σκηνοθέτης που θα ολοκληρώσει την ταινία για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι
News

Βρέθηκε ο σκηνοθέτης που θα ολοκληρώσει την ταινία για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι

Ένας μικρός χαμός έγινε τις προηγούμενες ημέρες με το Bohemian Rhapsody, την ταινία για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι.

Αρχικά είχαμε τη διακοπή των γυρισμάτων λόγω της αδικαιολόγητης (όπως χαρακτηρίστηκε από τη Fox) απουσίας του σκηνοθέτη Bryan Singer, που δεν επέστρεψε ποτέ από τη γιορτή των Ευχαριστιών.

Ο σκηνοθέτης επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα, τα ρεπορτάζ όμως έκαναν λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, έτσι το στούντιο ανακοίνωσε την απόλυση του πριν από δύο ημέρες.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων είχε ολοκληρωθεί όμως και πάλι θα έπρεπε να βρεθεί κάποιος που θα ολοκλήρωνε την ταινία, έτσι η FOX δεν καθυστέρησε καθόλου και προχώρησε στην ανακοίνωση του αντικαταστάτη του Singer.

Αυτός είναι ο Dexter Fletcher και το όνομα του μπορεί να μην σας λέει πολλά, αφού έχει σκηνοθετήσει μόνο τρεις ταινίες, αλλά έχει χρόνια καριέρας πίσω του ως ηθοποιός. Εμείς τον θυμόμαστε από τις Δύο καπνισμένες Κάνες του Guy Ritchie.

Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στις αρχές του 2018 και από την παραγωγή πιστεύουν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας που έχει οριστεί για τα επόμενα Χριστούγεννα.

Θυμίζουμε ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Rami Malek (Mr Robot).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ