Έξαλλος έλληνας υποστηρικτής του Ρικ στο Walking Dead: «Έδειξε ποιος είναι ο αρχηγός»
News

Έξαλλος έλληνας υποστηρικτής του Ρικ στο Walking Dead: «Έδειξε ποιος είναι ο αρχηγός»

Την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε παρουσιάσει μία σειρά από σχόλια που είχαν γίνει σε ελληνική σελίδα του Facebook που ασχολείται με το Walking Dead, με πολλούς οπαδούς της σειρά να κράζουν τον Ρικ για τις αποφάσεις του γενικά αλλά και από την κίνηση του να ζητήσει ξανά τη βοήθεια των Scavengers που τον οδήγησε φυλακισμένο σε ένα κοντέινερ.

Ενδεικτικά σας θυμίζουμε μερικά από τα σχόλια: «Ψόφα μπας και μας απαλλάξεις από την βλακεία σου Ρικ», «Ηγέτης από τα λιντλ», «Για ακόμα μία φορά του πήραν κυριολεκτικά τα σώβρακα».

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή ο Ρικ πήρε το αίμα του πίσω έτσι ένας από τους φίλους της σελίδας που προφανώς το κράταγε μανιάτικο έκανε ντου στα σχόλια για να πάρει και αυτό την εκδικηση του από τους επικριτές του Ρικ.

«Ρίκαρος…!! Τι έγινε τώρα? Δεν θα τον κράξετε σήμερα?? Δεν έκανε κάτι που να σας ενόχλησε? Πολύ ησυχία έπεσε για Ρικ… τι έγινε? Όταν κάνουν λαλακίες άλλοι χαρακτήρες δεν μιλάει κανείς… αν γίνει κάτι κακό με τον Ρικ… κρα κρα κραααα…! Απλά το επεισόδιο σήμερα έδειξε ποιος είναι ο αρχηγός!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο οπαδός του Ρικ προκαλώντας νέο χαμό στα σχόλια.

«Ε ας τα πει και κάποιος επιτέλους!! Όλοι τον Ρικ κράζουν….. Σήμερα όντως δεν είδα κανέναν να μιλάει» ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Περιττό να σας πούμε το πόσο διασκεδάζουμε με κάτι τέτοια γηπεδικά σε θέματα σειρών ε;

Το mid-season finale του Walking Dead θα προβληθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ