Ο James Hetfield... επαναστατεί καπνίζοντας πούρα σε μέρη που απαγορεύεται το κάπνισμα
News

Ο James Hetfield… επαναστατεί καπνίζοντας πούρα σε μέρη που απαγορεύεται το κάπνισμα

Για την αγάπη του για τα πούρα, μίλησε ο James Hetfield στο νέο Metallica Report. O frontman των Metallica που έχει τη δική του signature σειρά από που πούρα, τόνισε ότι δεν ανησυχεί για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το κάπνισμα στη φωνή του, αφού όπως είπε δεν έχει διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα.

«Νιώθω ότι η φωνή μου είναι σε καλύτερο επίπεδο, σε σχέση με άλλες περιόδους, βάζω τα δυνατά μου και απολαμβάνω και τα πούρα μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε κάνε μια παρέα καπνιστών, πίσω στο σπίτι και μαζευόμαστε κάθε Πέμπτη, κάνουμε τα πούρα μας και είμαστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον. Υπάρχουν μερικοί τύπου σε αυτή την παρέα που δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί, έτσι περιμένουν πως και πως αυτή τη μέρα.

Ακόμα και όταν λείπω, έχουν τον κωδικό για το γκαράζ μου και μαζεύονται. Απλά και μόνο που ξέρω ότι μαζεύονται ενώ δεν είμαι σπίτι, είναι πολύ cool. Αυτό δεν θα γινόταν πιο παλιά, δεν θα άνοιγα το σπίτι μου με τέτοιο τρόπο», τόνισε ο James και μάλλον αυτό το τελευταίο οφείλεται στο γεγονός ότι έχει χωρίσει εδώ και μερικά χρόνια, έτσι οι φίλοι του μαζεύονται σε άδειο σπίτι και όχι στο οικογενειακό.

Κλείνοντας, ο James Hetflield, μίλησε για την… επαναστατικότητα που προσφέρει η εμπειρία του να καπνίζεις εκεί που δεν επιτρέπεται.

«Υπάρχει και αυτή η πλευρά του επαναστάτη μέσα μου που όταν μου λένε ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα λέει, ναι, το ξέρω. Είναι μια έκφραση ελευθερίας. Δεν είναι για όλους και το σέβομαι. Είναι απλά μία σύνδεση που έχω με κάποιους ανθρώπους».

Τα πούρα του James Hetfield έχουν το όνομα Blackened M81 και μπορείτε να τα βρείτε εύκολα στο internet.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.