Ακυκλοφόρητο τραγούδι των System of a Down στο νέο EP του Serj Tankian
News

Ακυκλοφόρητο τραγούδι των System of a Down στο νέο EP του Serj Tankian

Στα μέσα Μαΐου, o Serj Tankian θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του, που αναμένεται να μας προσφέρει μπόλικο υλικό για τους System of a Down και με αυτή την αφορμή, μίλησε στο βρετανικό Metal Hammer και αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο EP τον Σεπτέμβριο.

Ο τίτλος του θα είναι Foundations και ανάμεσα στα πέντε τραγούδια που θα περιλαμβάνει, είναι και ένα από τις πρώτες τους μέρες με το συγκρότημα που όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

«Ο λόγος που θα κυκλοφορήσω αυτό το EP, είναι ότι η αρχειακή φύση της συγγραφής ενός βιβλίου με έκανε να κοιτάξω τραγούδια από διαφορετικές χρονικές περιόδους. Έτσι ένα από τα τραγούδια είναι από τις πρώτες μέρες του συγκροτήματος και δεν το είχαμε δουλέψει ποτέ. Μερικά από τα τραγούδια είναι από τις αρχές της σόλο δισκογραφικής μου περιόδου του 2007/2008, αλλά δεν ταίριαζαν στο Elect The Dead» είπε αρχικά ο Serj Tankian.

«Είναι μια ενδιαφέρουσα αναδρομή της ροκ μουσικής που δεν έχω κυκλοφορήσει ποτέ από διαφορετικές εποχές και λέγεται Foundations βασικά γιατί είναι τα θεμέλια της μουσικής μου ζωής. Είναι πολύ ενδιαφέροντα τραγούδια, πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Το ένα είναι πολύ heavy, το άλλο είναι πραγματικά progressive, απλά έχουν διαφορετικά στοιχεία σε καθένα από αυτά. Αλλά νομίζω ότι λειτουργούν παράλληλα».

O Serj Tankian επέστρεψε στη σκηνή με τους System of a Down, το βράδυ του Σαββάτου, για το Sick New World και έχει προγραμματισμένη ακόμα μία εμφάνιση μαζί τους τον Αύγουστο. Πλάνα για το μέλλον δεν έχουν προς το παρόν, αλλά έχουμε συνηθίσει πλέον και δεν περιμένουμε πολλά πράγματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.