Οι πρώτες λεπτομέρειες για τη νέα ταινία του Ταραντίνο βάζουν τον Charles Manson στο background

Roxx |
Οι πρώτες λεπτομέρειες για τη νέα ταινία του Ταραντίνο βάζουν τον Charles Manson στο background - Roxx.gr

Μπόλικη κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για την επόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, με πιο πρόσφατη εξέλιξη τη συνεργασία του 54χρονου σκηνοθέτη με τη Sony που θα αποτελέσει τη νέα του «στέγη».

Πριν από μερικούς μήνες υπήρχαν δημοσιεύματα ότι η ταινία θα επικεντρώνεται στον Charles Manson, όμως πρόσφατα ο Ταραντίνο το διέψευσε αυτό τονίζοντας ότι δεν θα αποτελεί κεντρικό πρόσωπο.

Και την ημέρα που ο Charles Manson έφυγε από τη ζωή στα 83 του χρόνια, έχουμε τις πρώτες λεπτομέρειες για την πλοκή όπως τις δημοσίευσε το vanity fair.

Τοποθετείται χρονικά στο καλοκαίρι του 1969 και σύμφωνα με μία πηγή που έχει διαβάσει το σενάριο επικεντρώνεται σε έναν άνδρα ηθοποιό που έκανε επιτυχία σε τηλεοπτική σειρά και προσπαθεί να «χωθεί» στον κινηματογράφο. O βοηθός του που είναι ταυτόχρονα και ο stunt double του έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο. Η δολοφονία της Sharon Tate και των υπολοίπων από την «οικογένεια» Μάνσον, λειτουργούν ως background για την κεντρική ιστορία.

Θυμίζουμε ότι ο Ταραντίνο συζητάει με μεγάλα ονόματα για το πρότζεκτ που έχει τον προσωρινό τίτλο #9. Ανάμεσα τους οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Τομ Κρουζ και Μάργκοτ Ρόμπι.

Η ταινία δεν αναμένεται πριν το τέλος του 2018.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ